«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд

Загублений світ
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Поширити в соціальних мережах:

В нього була голова ящура, чотири лапи та крила кажана…

Як відомо, дракони – це міфічні створіння. Проте існує версія, що вони колись дуже давно співіснували з людьми. Також є версія, що динозаври, пращури сучасних плазунів, могли мати відношення до виникнення драконів, про яких нам розповідають легенди. Проте деякі дослідники впевнені, що ці летючі ящури живуть серед нас і досі. Цікаво, але цій теорії є часткове підтвердження і знайшли його в Мексиці.   

Загадкове створіння, схоже на крилатого ящура з рисами, які описують легенди про драконів, потрапило в об'єктив відеокамери мексиканських волонтерів. За їхніми словами, істота мала голову, як у ящура, чотири лапи та крила наче у кажана. Мексиканці одразу охрестили це таємниче та загадкове створіння «драконом із Монтеррей».

Що це було за створіння і чи має воно відношення до міфічних драконів, залишається загадкою для широкого загалу і предметом вивчення науковців.

Схожі розповіді про таємничих істот, які дихають вогнем, є і серед сучасних українців. Астрофізик Олексій Стеклов теж запевняє, що бачив живого дракона. Окрім науки, чоловік захоплюється йогою, і сталося це коли він медитував у себе вдома:

«Я сидів на ліжку у позі лотоса. Аж раптом зліва від мене, просто крізь стіну, влізла ця тварюка. Її шия була схожа шию лохнеського чудовиська».

Науковець переконаний – істота була справжня, така ж реальна, як і його квартира і меблі. Просто створіння мало іншу енергетичну форму…

Як змінилося життя астрофізика від побаченого, а також – як виглядав «драконом із Монтеррей», дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше