До чого ведуть експерименти із вірусами?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Вчені постійно проводять дослідження із вірусами та бактеріями. Науковці намагаються взяти під контроль патогенні мікроорганізми. Та навіщо?

Бактерії модифікувалися, розмножувалися, пристосовувалися до оновлених умов життя. Здається, вони просто були завжди. Існує теорія, що саме бактерії створили людину, аби ми збагатили Землю вуглецем, необхідним для їх існування. Мікроорганізми уміють використовувати нас, але і ми намагаємося не пасти задніх.

Іноді ЗМІ публікують шокуючі новини про дослідження, які проводять учені. У 2002 році був створений перший штучний вірус. Далі з’явилися рукотворні іспанський грип та поліомієліт. У 2006 році в Америці віруси затвердили як харчову домішку, аби боротися із інфекціями, які розмножуються у сирому м’ясі. Здається, ми справді змогли взяти патогенні мікроорганізми під контроль. Та навіщо ми це робимо? Ймовірно, просто зараз триває розробка вірусу, який позбавить планету людей.

Що відбувається всередині сект?

За останні 70 років людство пережило близько 30 масштабних епідемій і усі вони розвивалися за єдиним сценарієм. Спалах ніколи не починається із великих міст, тим паче зі столиць. Перші хворі завжди із маленьких провінційних містечок. Вірус, який уражає цих людей – невідомий науковцям. І поки вони намагаються зрозуміти «що це?» і віднайти способи лікування, збудник мутує і зникає. Більше того, деякі випадки і досі лишаються нерозгаданими…

Дивіться про віруси, які створюють люди у відео. А ще більше цікавого у Загубленому Світі на 2+2.

Долучайтеся до facebook сторінки 2+2, аби не проґавити нічого важливого.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше