Дивовижні людські надздібності

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Ніколи не спати, запам'ятовувати найдрібніші деталі, рухати предмети силою думки – усе це таланти реальних людей. У відео ви побачите дивовижні можливості, які деяким людям вдалося у собі відкрити та розвинути.

  • Людина-фотоапарат

Варто Стівену Вілтширу лише раз побачити місто і він зможе відтворити його у найменших деталях. За свої непересічні здібності лондонський художник навіть отримав орден Британської імперії. У віці трьох років у Стівена Вілтшира діагностували аутизм. Перше слово він вимовив лише у п’ять. Хлопчик сказав "папір". Усе життя Стівен Вілтшир розвивав свій талант і зараз він один із найвідоміших британських художників.

  • Король математики

Джейсон Педжет погано навчався у школі. Більшість часу він проводив на дискотеках та вечірках. Поки у 31 рік не потрапив у бійку. У результаті нейронні зв’язки його мозку перебудувалися і хлопець прокинувся геніальним математиком. Джейсон Педжет почав бачити світ у вигляді математичних формул та законів. Розвиваючи свій новий талант, він став одним із небагатьох людей здатних малювати фрактали – дивовижні фігури із багатьма пропорційними елементами.

  • Бетмен

Деніел Кіш не вміє літати. Як справжній кажан, він орієнтується у просторі завдяки ехолокації – відбиттю звукових хвиль від оточуючих предметів. Через рак сітківки у ранньому дитинстві, Деніелу Кішу видалили обидва ока. Хлопець інтуїтивно опанував новий вид навігації. Активний Деніел не тільки закінчив школу, але й навчився їздити на велосипеді та вивчився на психолога. А паралельно навчив бачити без очей понад дві тисячі людей.

  • Зубний силач

Радхакришнан Велю був записаний у книгу рекордів Гіннеса кілька разів. Його рекорд ось уже понад 10 років нікому не вдається побити. Малайзієць не тільки надзвичайно сильний, але й має надміцні щелепи. На честь 50-річчя батьківщини Радхакришнан Велю зубами протягнув 297-тонний потяг 2 метри 80 сантиметрів.

  • Крижана людина

Світову славу голландцю Віму Хофу приніс підйом на найвищу гору Європи Монблан у самих шортах. Він плавав у крижаних водах Арктики без гідрокостюму. Медики стверджують, що нелюдська витривалість Віма Хофа – феномен. Сам він вважає це результатом тривалих тренувань.

  • Жінка, що здатна зупинити мить


Якщо ви колись бачилися з американкою Джил Прайс, вона точно згадає якого кольору ваші очі. З 14 років американка точно запам’ятовує кожен день свого життя: погода, одяг та обличчя перехожих, кожне почуте слово і номери автівок, що проїжджали повз. Мозок Джил Прайс зберігає кожну деталь її життя. Таємницю суперпам’яті Джил психіатри і невропатологи вивчають роками. Але відповідь досі лише у її голові.

  • Найзбалансованіший

Робити це Ескіл Роннісбакен (Rønningsbakken) вчився десятиріччями. Завдяки неймовірному відчуттю балансу, чоловік стоїть на трапеції, прикріпленій до повітряної кулі, балансує над прірвою, їздить на велосипеді по канату – усе за допомогою самих рук. І без жодної страховки. Дехто називає його трюки безумством, але, безперечно, це неймовірний талант. 

Більше цікавого дивіться у Загубленому Світі на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Отруєні окупанти: українські дівчата-спецагентки принесли смертоносну вечерю, вбивши 24 солдати
Аромат для відлякування злочинців: легендарний Леонардо да Вінчі створював ще й парфуми
Брутальний детектив, військовий та вірний сім'янин: Володимир Ращук про новий серіал і особисте життя
Подробиці з перших уст: бійці ГУР на гумових човнах провели рейд на «вишки Бойка» та знищили літак з ПЗРК
Процес зйомок «Ворон та Воробйов»: цікаві факти та залаштунки
Процес зйомок «Ворон та Воробйов»: цікаві факти та залаштунки

Серіал «Ворон та Воробйов» вийде на 2+2 вже 23 вересня о 20:15…

Сліди динозаврів на пляжі: в Австралії виявили 47-сантиметрові відбитки лап доісторичних хижаків тероподів
Читати більше