Чи існує машина часу та як вона може виглядати?

Загублений світ
Чи існує машина часу та як вона може виглядати?
Поширити в соціальних мережах:

Техногенні апарати, які ми називаємо НЛО, прилітають з майбутнього. Це наші нащадки…

Німецький астрофізик переконує, чимало людей бодай раз у житті бачили справжню машину часу, бо це ніщо інше як НЛО. Він не самотній у цій думці: відомі вчені, такі як Кіп Торн, Девід Дойч, Стівен Гокінг, поділяють цю теорію.

І якщо припустити, що НЛО це справді машина часу, тоді стає зрозумілою їх поява протягом всієї історії людства. Можливо, наші далекі нащадки досліджують своє минуле таким чином. І цілком можливо, що у майбутньому подібні подорожі перетворяться на прибутковий бізнес, а ми часто бачимо в небі туристів із майбутнього.

Дослідники стародавніх текстів припускають, що саме від таких мандрівників наші предки могли отримати знання про будову Всесвіту, клонування та навіть істот, що нагадують кіборгів із сучасних голлівудських фільмів.

У найбільшому музеї Каліфорнії "Гетті" зберігається надгробок давньогрецької віщунки Піфії, якому понад 2 тисячі років. Піфія була відома тим, що вона завжди давала людям, та навіть державам точні передбачення. Вивчаючи зображення Піфії на надгробку, вчені довго не могли зрозуміти, у що саме вона дивиться. Тільки з розвитком комп'ютерних технологій вдалося з'ясувати, що вона дивиться у предмет, схожий на ноутбук. Це породило припущення, що Піфія могла бути мандрівницею у часі. Однак, як у сучасному світі розпізнати прибульців з майбутнього, досі невідомо.

Але виявляється, мандрівники у часі не раз потрапляли в об’єктиви камер. У 1908 році американський кінооператор знімав робітників, що виходили з фабрики, і випадково зафіксував молоду дівчину, яка нібито розмовляла через мобільний телефон. Подібні телефони з'являться у продажу лише через пів століття після цього запису. Також, жінку з мобілкою випадково зафіксував в одному зі своїх фільмів легендарний Чарлі Чаплін.

Виявляється затримати цих прибульців офіційні служби намагалися вже не раз, але це виявилося складнішим завданням, ніж записати їх на кіноплівку.

«У них є настільки потужні захисні технології, у тому числі на рівні опанування гіпнозу, що представники нашої цивілізації навряд чи зможуть це зробити», - розповідає Ігор Міхеда, експерт з аномалістики.

Як розпізнати прибульців серед звичайних людей? Чи дійсно існують прибульці? Якими технологіями володіють наші нащадки? Досліджуй незвідане разом з нами та дізнайся більше про наше майбутнє у сюжеті. Дивись відео «Загубленого світу» вже зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Таємна змова американських мільярдерів: чому насправді заборонили використання конопель?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»

7-й тур Української прем'єр-ліги…

Броня безсмертя: до V століття померлих правителів Китаю одягали в таємничий костюм з нефриту
Які речі шокували британців на Донбасі, які приїжджали працювати до регіону у 19-му столітті?
Пророцтва Ванги про Україну: ясновидиця передбачила анексію Криму за 34 роки до того, як це сталося
Підліток Льодовикового періоду: яке було життя юнака з найстарішим випадком карликовості?
Підліток Льодовикового періоду: яке було життя юнака з найстарішим випадком карликовості?

Його поява могла спричинити певне непорозуміння в громаді…

Читати більше