Таїсія-Оксана Щурук: відверте інтерв’ю про зйомки «Ворон та Воробйов»

Ворон та Воробйов
Таїсія-Оксана Щурук: відверте інтерв’ю про зйомки «Ворон та Воробйов»
Поширити в соціальних мережах:

Серіал «Ворон та Воробйов» вийде на 2+2 вже 23 вересня о 20:15…

Таїсія-Оксана Щурук зіграла головну роль в 16-серійному комедійному детективі «Ворон та Воробйов». Акторка зіграла неординарну дівчину Алісу, з феноменальними здібностями та норовливим характером.

В ексклюзивному інтерв'ю Таїсія розповіла про залаштунки знімання «Ворон та Воробйов», пояснила, чому їй довелося ходити в офісі в самій білизні та вперше розсекретила свого нового хлопця.

Незадовго до початку війни ви знялися в серіалі «Ворон та Воробйов», зіграли дуже цікаву героїню. Як ви отримали цю роль?

Коли прочитала сценарій, одразу зрозуміла, що це моя роль. Там було багато екшену, пригод, можливостей для перевтілень і гумору. За сценарієм, моїй героїні  30 років, а мені тоді було лише 22. На проби потрібно було зробити себе старшою. Я вигадала образ, поведінку, макіяж та зачіску своїй героїні, прийшла на кастинг з настроєм «буду розривати». На пробах була сцена з Вороном (Володимир Ращук), де їхні стосунки переходять на наступний рівень. Режисер Олександр Сальников дав мені зрозуміти, як він це бачить, ми обговорили образ моєї героїні, і в нас одразу склалася якась синергія. Я була на сьомому небі від щастя, коли мене затвердили.

Як порозумілися з Володимиром Ращуком, якого ваша героїня побила при першому ж знайомстві?

Так, іноді доводилося його бити (сміється). У нас з Вовою було багато комічних, романтичних і навіть драматичних моментів. Там така класна лінія між героями: вони обидва дуже вперті, між ними є певна хімія, але вони не можуть відверто сказати про свої почуття. За ними справді цікаво спостерігати. Оскільки ми дуже багато імпровізували, на ходу щось вигадували, герої вийшли живими та справжніми.

Як склалися стосунки з колегами після зйомок? Чи підтримуєте зв'язок зараз?

Ми всі залишилися в теплих стосунках, підтримували зв'язок, переписувалися в соцмережах. Я знала Вову раніше, ми знімалися в спільному проєкті. Востаннє ми бачились на дубляжі «Ворона та Воробйова» вже під час війни.

У фільмі багато екшену, бійок, перегонів і різних трюків. Чому вам довелося спеціально вчитися заради ролі?

Моя Аліса —дійсно бойова дівчина. Тож мені довелося попрацювати з каскадерами, щоб навчитися правильно битися в кадрі. В одній зі сцен героїня протистоїть одразу шістьом чоловікам. Знімали в невеликому приміщенні, де не дуже можна було розвернутися. Я була в короткій вузькій спідниці, яка після кожного дубля рвалася, і костюмерам доводилося її постійно підшивати. Ще перед зніманням я брала уроки кермування мотоциклом, бо це головний транспорт Аліси, її фішка.

Як вам працювалося на майданчику в самій білизні?

Це був незабутній образ! На майданчику, звісно, я так не розгулювала. Лише, коли вже заходила в сцену, знімала халат. Мені допомагало те, що на цьому доволі провокативному образі побудована комедійна історія. Я сприймала це як черговий костюм для створення образу, частину роботи. Та й всі на майданчику поставились до цього професійно, що додавало впевненості.

Детальніше про знімальний процес серіалу «Ворон та Воробйов» та про особисте життя Таїсії-Оксани Щурук— читайте в ексклюзивному інтерв’ю на сторінках видання VIVA.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Перше в історії найбільше поселення людей було в Україні: маловідома сенсація про трипільців
Інопланетяни поруч: уфологи стверджують, що Землю населяють 20 тисяч прибульців
Інопланетяни поруч: уфологи стверджують, що Землю населяють 20 тисяч прибульців

Проте лише семеро людей на планеті з ними можуть контактувати…

Новий «міні-місяць» Землі: планета «захопила» астероїд і на два місяці зробить його другим супутником
23 вересня на телеканалі 2+2 прем’єра комедійного детективу «Ворон та Воробйов»
23 вересня на телеканалі 2+2 прем’єра комедійного детективу «Ворон та Воробйов»

Головних героїв зіграли Володимир Ращук та Ярослав Шахторін

Будинки з конопель – майбутнє екологічного будівництва починається з України
Будинки з конопель – майбутнє екологічного будівництва починається з України

Українські винахідники змінюють будівельну індустрію…

Втрачений шедевр: у Німеччині знайшли невідомий раніше музичний твір юного Моцарта
Втрачений шедевр: у Німеччині знайшли невідомий раніше музичний твір юного Моцарта

Знахідка проливає нове світло на ранні роки життя композитора…

Читати більше