Ресторатор-мільйонер Дмитро Борисов в дитинстві їв м'ясо лише по великих святах

Віпи і Топи
Ресторатор-мільйонер Дмитро Борисов в дитинстві їв м'ясо лише по великих святах
Поширити в соціальних мережах:

Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…

Дмитро Борисов – найвідоміший український ресторатор. Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин, а в дитинстві їв м'ясо лише по великих святах. Майбутній мільйонер родом з бідних та голодних 90-х тому від нужди пішов працювати в 11 років.

«Про те, що я працював і мив машини, почав відверто говорили лише кілька років тому. Вважав, що це соромно – відверто зізнався Дмитро Борисов – Машини я мив дуже гарно і заробляв вже тоді непогані гроші. Приходив додому з пачкою купонів і казав мамі, дивись я сьогодні заробив твою зарплатню».

Як Дмитро Борисов заробив свій перший мільйон? Чому, довгий час займаючись нерухомістю, в один момент вирішив кардинально змінити сферу діяльності? Яка несподівана втрата надихнула його розпочати ресторанний бізнес? Які поради дає успішний ресторатор для тих, хто хоче відкрити свій заклад? Про це і навіть більше – просто зараз у проєкті «Віпи і Топи»:

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше