Хто залишив родину співачки Jerry Heil без даху над головою?

Віпи і Топи
Хто залишив родину співачки Jerry Heil без даху над головою?
Поширити в соціальних мережах:

І ця людина була дуже близька Яні…

Співачка Яна Шемаєва, яка відома в Україні та за її межами як Jerry Heil, розпочала свою кар'єру ще у 2012 році. Але, про те, що дівчина своє життя присвятить музиці і вона і її рідні знали ще з трирічного віку Яни. Саме у цей період рідна бабуся дівчинки наполягла аби її віддали до музичної школи. І хто б міг подумати, що саме ця бабуся, яка підштовхнула Jerry Heil до співочої долі, через роки вижене на вулицю Яну і її батьків, залишивши без даху над головою.

«Ми жили в хаті, поділеній на дві частини – згадує співачка Jerry Heil – Одну частину займала моя бабуся, а в іншій мешкала я з батьками. І у якийсь момент бабуся бере і просто нас виселяє».

Чому так сталося, Яна не каже. Проте, це далеко не усі негаразди, які довелося їй пережити за своє 26-річне життя. Jerry Heil приклад того, як треба долати труднощі та перетворювати їх на нові можливості. Проекту «Віпи і Топи» співачка відверто зізналася: чому вирішила на усю країну розповісти про свою незайманість, хто не дає їй спокою і змушує переїжджати з квартири на квартиру, та чому вона «повзала по підлозі своєї квартири і гавкала, як собака»?

Дивися також:

Тільки «смажені» факти про відомих та багатих і неочікувані секрети успіху зірок — у програмі «Віпи і Топи» щосуботи о 09:15 на телеканалі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше