Байстрюк зі зміненим прізвищем, не справжні батьки, місце та дата народження: засекречене дитинство путіна

Україна сьогодні
Байстрюк зі зміненим прізвищем, не справжні батьки, місце та дата народження: засекречене дитинство путіна
Поширити в соціальних мережах:

Сенсаційне розслідування …

Польська журналістка та письменниця Крістіна Курчаб-Редліх, відома своїми глибокими дослідженнями життя володимира путіна, у 2016 році опублікувала книгу, яка розвінчала офіційну версію біографії головного терориста 21 століття. Книга «Вова, Володя, Володимир. Таємниці Росії Путіна» швидко стала бестселером, оскільки розкрила невідомі і шокуючі факти про засекречене дитинство диктатора.

Як відомо, путін ретельно приховує подробиці свого раннього життя і не дивно. Офіційна біографія, яку пропонує кремль, виглядає як міф для широкої публіки. Проте, в ексклюзивному інтерв’ю журналісту проєкту «Україна сьогодні» Крістіна Курчаб-Редліх розповіла, що в ній усе – брехня:

«Не та дата і місце народження, а також – не ті батьки».

За словами Курчаб-Редліх, справжнє прізвище путіна Привалов, він на два роки старший від заявленого віку, а всім відомі батьки диктатора – не ті, хто його народив. Крім того, виріс він не в пітерському підворітті.

Справжня мати путіна – Віра Миколаївна – завагітніла від одруженого чоловіка на ім'я Антон Привалов, який не визнав сина і, звісно ж, не залишив родину. Дізнавшись, що вона при надії, жінка зібрала речі і поїхала до своїх батьків в місто Терьохіно, на Уралі. Саме там і народився майбутній диктатор.

Дитинство путіна пройшло в атмосфері насильства і принижень. Бути байстрюком на Кавказі – це ще те задоволення: однолітки глузували з нього, а перший вітчим-грузин бив і знущався. За словами мешканців села, де виріс путін, він був відлюдкуватий, постійно проводив час на самоті і дуже полюбляв рибалити.

Щоб врятувати сина від важких умов життя, мати відправила його до родичів у Ленінград. Саме там він змінив прізвище і став Путіним. Новий вітчим, той якого вважають офіційним батьком, теж дубасив майбутнього терориста.

«Різниця в тому, що перший бив його з ненависті, а другий, можливо, через любов. Він вважав, що так треба виховувати хлопця. Варто зазначити, що він був справжнім сталіністом, солдатом НКВС, який воював в Естонії», - розповіла Крістіна Курчаб-Редліх.

Крістіна Курчаб-Редліх досі пам'ятає свою зустріч зі справжньою мамою путіна, яка померла у 23-му році. Що вона їй розповіла, і чому зріклася сина? Що сталося із журналістом, який хотів розповісти праву про засекречене дитинство диктатора ще у 2000 році? Про це дивись у сюжеті проєкту «Україна сьогодні» просто зараз:

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Історія великих реставрацій: як українські архітектори відновлювали Крим після радянського союзу?
Нібіру – планета, яка викликала метеорний дощ, який знищив динозаврів, та всесвітній потоп з Біблії?
Malleus Maleficarum, або «Молот лиходіїв»: як одна книга спровокувала 300-річне полювання на відьом у Європі?
Неймовірна Індія: країна спеки та тропічних дощів вражає гірськолижним курортом
Від «визволення» до знищення: як змінилася риторика кремля проти України за час війни?
Костянтин Корецький: чому роль полковника в серіалі «Батя» стала для нього особливою
Костянтин Корецький: чому роль полковника в серіалі «Батя» стала для нього особливою

На телеканалі 2+2 відбулась прем'єра 16-серійного детективу «Батя»…

Читати більше