На 2+2 UFC Fight Night on FOX у прямому ефірі

Поширити в соціальних мережах:

У ніч з суботи на неділю, 23 липня, глядачі телеканалу 2+2 зможуть наживо побачити видовищне бійцівське шоу UFC Fight Night on FOX 25, у рамках якого Кріс Вайдман проведе поєдинок проти Келвіна Гастелума.

Екс-чемпіон у середній вазі Кріс Вайдман після трьох поразок знову повертається до Октагону, де зустрінеться з колишнім напівсередньоваговиком Келвіном Гастелумом у головній події вечору UFC on FOX 25.

Втративши пояс у поєдинку проти Люка Рокхолда у грудні 2015 року, 33-річний Вайдман (13-3 ММА) зіткнувся з Йоелем Ромеро у листопаді минулого року. Американець гарно показав себе на початку бою, але у третьому раунді ударом коліна Ромеро відправив суперника у нокаут. Сподіваючись на тріумфальне повернення, у квітні цього року Кріс Вайдман зійшовся у "клітці" з голландським бійцем Гегардом Мусасі, але ще один яскравий початок завершився суперечливою поразкою.

25-річний Келвін Гастелум (13-2 ММА), переможець сімнадцятого сезону бійцівського реаліті-шоу The Ultimate Fighter, у березні 2017 року достроково здобув перемогу над бразильським ветераном UFC Вітором Белфортом. Влітку на нього мав би чекати бій з Андерсоном Сілвою, але Гастелума було тимчасово усунено через провалений допінг-тест. Тим не менше, до зустрічі з Вайдманом Келвін Гастелум підходить із серією перемог над такими зірками UFC, як Джонні Гендрікс, Тім Кеннеді та Вітор Белфорт.

Також у Восьмикутнику зустрінуться номер дев'ять у рейтингу напівлегкого дивізіону UFC Денніс Бермудес та американський ударник Даррен Елкінс.

Шоу UFC on FOX 25 відбудеться на арені "Нассау-Ветеранс-Меморіал-Колісіум" у Юніондейл, Нью-Йорк, США. Головний бій вечору буде представлений у прямому ефірі каналу 2+2 о третій годині ранку. 

Трансляції турнірів UFC в Україні коментує спортивний журналіст та оглядач Олег Шмідт. Разом з Олегом у студії 2+2 працюють тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та український боєць ММА Дмитро Солопов.

Трансляції турнірів UFC також будуть доступними на нашому сайті.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше