Даніель Корм'є: "Головне - протриматися перші сім хвилин"

Даніель Корм'є: "Головне - протриматися перші сім хвилин"
Поширити в соціальних мережах:

Вже у наступні вихідні має завершитися тривала перерва у світі UFC. На глядачів чекає захист чемпіонського титулу у напівважкій вазі – бій між двома зірками дивізіону Даніелем Корм'є та Ентоні Джонсоном. 

Поєдинок Корм'є – Джонсон має стати реваншом бою у 2015 році, коли Даніель Корм'є у третьому раунді здобув перемогу та вакантний титул чемпіона у напівважкій вазі під час UFC 187.

Днями у своєму інтерв'ю Даніель Корм'є відверто заявив, що єдиний секрет успіху у поєдинку з Ентоні Джонсоном – протриматися перший раунд.

"Я повинен бути обережним у перші сім хвилин. Я бився з ним протягом чотирнадцяти хвилин і я знаю різницю, у мене вже є досвід. На тринадцятій хвилині бою він все ще має сили, але це вже не та вибухова сила, що на першій, другій, третій хвилині першого раунду. Тому я готовий. Якщо я візьму це до уваги, впевнений, що зможу реалізувати свій план від самого початку й до кінця бою", – прокоментував боєць для ММА Fighting.

Але у останніх поєдинках Джонсон майже не заходив за відмітку у сім хвилин. Після поразки у бою з Корм'є, йому вдалося здобути три перемоги поспіль у напівважкому дивізіоні, нокаутувавши Гловера Тешейру та Райана Бейдера ще на початку першого раунду та Джимі Мануву на 28-ій секунді другого раунду (загальний час у "клітці" протягом бою – сім хвилин та сім секунд).

Успіхи Джонсона не викликають у Даніеля Корм'є остраху. Боєць зауважує, що також витратив цей час на вдосконалення своєї техніки: "Я очікую покращену версію Джонсона. Хлопця, який працював над своїми слабкими місцями, який впевнений у собі та намагається завершити бій. Я знаю, що ми обидва багато тренувалися та працювали над тим, чого не вистачало та у чому вже досягли певних успіхів".  

Даніель Корм'є буде захищати свій титул у головному бою турніру UFC 210. Дивіться пряму онлайн-трансляцію поєдинку з Буффало, Нью-Йорк, 9 квітня о 05:00 на каналі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше