11 серпня на 2+2 чемпіонський бій Холлі Холм та Жермейн де Рандамі

Поширити в соціальних мережах:

11 серпня о 22:45 глядачі каналу 2+2 у рамках "номерного" турніру UFC 208 побачать протистояння у напівлегкій вазі Холм – де Рандамі – не тільки перший у історії UFC поєдинок за пояс цієї категорії, а й взагалі перший жіночий бій у вазі до 145 фунтів.

Центральною подією шоу на арені "Барклайс-центр" у Брукліні, штат Нью-Йорк, США, став перший у історії промоушену поєдинок за вакантний чемпіонський пояс жіночого напівлегкого дивізіону. Змагатись за титул вийшли 19-разова чемпіонка світу з боксу Холлі Холм та першокласний майстер муай-тай з Нідерландів Жермейн "Залізна леді" де Рандамі.

Холлі "Донька проповідника" Холм (10-3) має заслуги не тільки у світі боксу. Саме вона провела один із найяскравіших апсетів у історії ММА, коли потужним хай-кіком зупинила багаторічне домінування Ронди Роузі. "Отримати титул – не головне. Я не хочу програвати, я хочу перемогти. Треба не дозволити супернику залізти тобі у голову. Ви можете ретельно готуватися до бою, але важливіше не втратити концентрацію під час поєдинку. Я завжди кажу, що найважче – концентруватися до останнього моменту", – переконана Холм.

У свою чергу, де Рандамі (7-3), екс-чемпіонка Strikeforce, непереможений кікбоксер та боєць топ-15 у UFC, підходить до бою з небезпечною Холм після серії з двох перемог.

У співголовному поєдинку вечора Андерсон Сільва (34-8) спробує здобути першу з 2012 року перемогу. Легендарний 42-річний бразилець зазнав чотири поразки поспіль. Екс-чемпіон UFC у середній вазі має відновити свій статус одного з кращих бійців та перемогти Дерека Брансона (17-5), який повернувся після поразки нокаутом від Роберта Віттакера на UFC Fight Night 101.

Трансляції турнірів UFC в Україні коментує спортивний журналіст 2+2 Олег Шмідт. Разом з Олегом у студії 2+2 працюють тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та український боєць ММА Дмитро Солопов.

Онлайн трансляція турнірів UFC також доступна на сайті телеканалу 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше