11 05
Х/ф Володар морів: На краю світу
Фільм

Наполеонівські війни. Джек Обрі, капітан британського військового флоту, неочікувано атакований підступними французами. Незважаючи на сильні пошкодження та людські втрати, Обрі вирішує переслідувати ворога та починає безпрецедентний перехід через два океани. На кону – репутація капітана, його життя та життя його команди.

13 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

17 00
ПРЕМ'ЄРА! Загублений світ ПРЕМ'ЄРА! Загублений світ
ПРЕМ'ЄРА! Загублений світ
Програма

Героями проєкту стали волонтери, активісти, координатори ЗСУ, лікарі, викладачі, організатори мітингів, які завдяки своїй позиції допомагають руйнувати окупантів, зберігати українську ідентичність та рятувати життя українців. Кожна історія - це приклад справжнього героїзму та відданості країні попри наступ агресора.

18 00
Х/ф Вихід: Боги та царі
Фільм

За велінням долі Мойсей виріс поруч з Рамзесом - майбутнім фараоном. Багато років потому він тікає з Єгипту, а потім повертається, аби звільнити народ від рабства…

21 05
Х/ф Мисливці за скарбами
Фільм

На Землі почалося потепління, за три роки крижані покриви, що розтанули, затопили континенти і практично знищили цивілізацію. Двоє братів, Томас і Джек, разом з батьком промишляють пошуком скарбів в напівзатоплених містах. За дорученням Ватикану їм доводиться взяти участь у пошуках легендарного скіпетра Собека – єгипетського бога води. Ватикан сподівається з його допомогою зупинити другий всесвітній потоп.

23 20
Х/ф Полювання
Фільм

12 незнайомців таємничим чином прокидаються на галявині. Вони не знають, де знаходяться і як там опинилися. Незабаром з’ясовується, що головні герої стали живими мішенями у жорстокій грі мільйонерів…

01 10
Т/с Карпатський рейнджер Т/с Карпатський рейнджер
Т/с Карпатський рейнджер
Серіал

Карпатський рейнджер – це детективний серіал про чесного, принципового та відданого своїй справі сержанта канадської кінної поліції українського походження Пола Гордійчака, який прибуває до Західної України в якості інструктора програми «Український шериф».Після завершення навчання він опиняється в центрі страшних подій – кілер, який повинен його вбити, випадково потрапляє в майбутнього шерифа містечка Нагура…У Гордійчака не залишається вибору, окрім прийняття пропозиції і тимчасово стати шерифом, або знайти вбивцю. Та зовсім скоро канадець розуміє, що спокійне і мальовниче містечко біля підніжжя Карпат є справжнім осередком злочинності. Протистояти «дикому Заходу» України рейнджер буде разом з напарником Степаном.

02 55
Щоденник медіума
Програма

Останні новини

Замальована фреска справжнього засновника собору Софія Київська: як помилкова реставрація змінила історію
Найзагадковіше явище, яке майже 400 років не можуть розгадати вчені: цікаві факти про кульову блискавку
Зародження життя на Землі: вчені вважають, що дощова вода могла сприяти еволюції перших клітин
Зародження життя на Землі: вчені вважають, що дощова вода могла сприяти еволюції перших клітин

Вважається, що перші форми життя, могли виникати спонтанно з органічних молекул…

Курган у формі корабля, 139 могил та скарби вікінгів: археологи зробили неочікуване відкриття у Швеції
Курган у формі корабля, 139 могил та скарби вікінгів: археологи зробили неочікуване відкриття у Швеції

Це відкриття відбулося під час розкопок поблизу міста Варберг…

Кремль підриває довіру українців через агентурну мережу телеграм-каналів
Читати більше