08 10
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 40
Х/ф Мисливці за скарбами
Фільм

На Землі почалося потепління, за три роки крижані покриви, що розтанули, затопили континенти і практично знищили цивілізацію. Двоє братів, Томас і Джек, разом з батьком промишляють пошуком скарбів в напівзатоплених містах. За дорученням Ватикану їм доводиться взяти участь у пошуках легендарного скіпетра Собека – єгипетського бога води. Ватикан сподівається з його допомогою зупинити другий всесвітній потоп.

14 55
Х/ф П`ятий вимір
Фільм

Американський емігрант Нік має здатність до телекінезу. Він переховується в Гонконзі від могутньої організації, яка хоче використати його дар у своїх цілях. Незабаром він зустрічає свою колишню кохану і знайомиться з дівчинкою Кессі, яка може передбачати майбутнє. Вона бачить, що лише разом вони зможуть вижити й зруйнувати плани злочинної корпорації.

17 00
Х/ф Командир ескадрильї
Фільм

На просторах всесвіту розгорається непримиренна війна між людською расою і злісними інопланетними істотами - кілраті. Крістофер Блер і Тодд Маршалл - новенькі натреновані співробітники, які подорожують на борту невеликого озброєного судна. Дорогою їх втягує в гравітаційний колодязь, і вони втрачають свій навігаційний комп'ютер. Ця унікальна річ опиняється у кровожерливих кілраті. Тепер в їхньому розпорядженні знаходяться надважливі координати планети Земля.

19 00
Х/ф Хеллбой 2: Золота армія
Фільм

Давнє перемир'я між людьми та ельфами порушено, і ельфи готові пустити в хід золоту армію — нещадне воїнство роботів. Хеллбой і команда бюро з вивчення паранормальних явищ готується протистояти ельфам, проте принц ельфів Нуада, схоже, знає його слабкі сторони та готовий використовувати їх, щоб здобути перемогу.

21 25
Х/ф Морський бій
Фільм

Під час чергових морських навчань у Гавайських островах флотилія під командуванням адмірала Шейна зіштовхується з гігантськими інопланетними кораблями, які зазнали катастрофи та ховались під товщою океанських вод. Починається бій, у якому переможцем зможе бути лише один.

00 10
Х/ф Патруль часу
Фільм

Завдяки машині часу з'явилася можливість виправляти помилки минулого, щоб зробити сьогодення кращим. Головний герой — спецагент, який уже встиг запобігти величезній кількості злочинів. Але останнє завдання стане найскладнішим випробуванням та назавжди змінить його життя.

01 40
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

03 20
Інформаційний марафон «Єдині новини»
Програма
05 10
Відеобімба Відеобімба
Відеобімба
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше