06 00
Шалені перегони Шалені перегони
Шалені перегони
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

09 30
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 35
Х/ф Пік Данте
Фільм

Вчений Гаррі Далтон, який втратив дружину під час виверження вулкана, відправляється в маленьке містечко Пік Данте. Під час роботи він з'ясовує, що скоро тут може прокинутися давно сплячий вулкан, але в слова вченого мало хто вірить. Допомогти Гаррі запобігти катастрофі погоджується тільки мер містечка Рейчел Уендо.

16 40
Х/ф Тринадцятий воїн
Фільм

Х століття. Придворний Ахмед закохується в дружину халіфа. Щоб помститись, ревнивий владика відправляє Ахмеда в почесне вигнання – «послом» до жителів Півночі. Мандруючи Європою, він знайомиться з вікінгами і йде з ними на битву з загадковими істотами, схожими одночасно на ведмедів і людей.

18 40
Х/ф Король Артур
Фільм

Римська імперія доживає останні роки. Здається, ніхто і ніщо не в змозі вберегти туманний Альбіон від нападів кровожерливих саксів. Але є великий воїн, син римлянина і британки, якому судилося довести зворотне. Його звуть Артур. Людина, яка стане легендою та символом доблесті.

21 00
Х/ф Геркулес
Фільм

Геркулес - могутній син Зевса, який, зробивши 12 подвигів, втратив сім'ю і знаходить розраду лише в кривавих битвах. Блукаючи по Землі, він збирає відчайдушних воїнів. Фракський цар Котіс, знаючи силу і сміливість шістьох героїв, бере їх на службу. Їх завдання - створити найсильнішу і могутню армію всіх часів.

22 55
Х/ф Турнір на виживання
фільм

Кожні сім років в одному з міст проходить незвичайний турнір. Наймані вбивці з усього світу приїжджають туди, щоб показати свою криваву майстерність. Але є й інші учасники турніру — ті, хто біля екранів моніторів, далеко від «арени», уважно стежать за смертельними поєдинками. Вони роблять великі ставки, обравши свого бійця. Це і є справжні гравці турніру.

00 50
Т/с Гвардія 2 Т/с Гвардія 2
Т/с Гвардія 2
Серіал

Всі події фільму розгортаються навколо розвідгрупи на чолі з колишнім афганцем з позивним «Дід». Гвардійці дізнаються, що у прифронтовому місті російські окупанти готують кривавий теракт. Команда «Діда» вступає у битву, аби запобігти страшній трагедії серед мирного населення і виявити «крота» – російського організатора теракту.

02 30
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

03 50
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше