06 00
Шалені перегони Шалені перегони
Шалені перегони
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

09 40
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 45
Х/ф Робінзон Крузо
Фільм

Робінзон Крузо збігає до Англії після того, як в поєдинку за любов прекрасної дівчини вбиває свого друга Патріка. Йому вдається влаштуватися моряком на торгове судно, що дає йому можливість заробити багато грошей для майбутнього з коханою Марі. Однак чергова подорож закінчується трагедією, оскільки їх корабель зазнає аварії.

14 20
Х/ф Охоронець
Фільм

Коли Мітч вирішує покінчити зі своїм кримінальним минулим, він знайомиться з кінозіркою Шарлоттою, котра ховається у своєму будинку від купи репортерів та фотографів. Краса та чуттєвість акторки підкорюють Мітча, і він стає її охоронцем. Але «темне» минуле героя постійно нагадує про себе.

16 30
Х/ф По сліду
Фільм

Нью-йоркський бізнесмен Поль Расін приїхав у справах фірми в Японію. Незабаром він познайомився з чарівною незнайомкою, з якою провів ніч. Пізніше він стає мимовільним свідком її вбивства і потрапляє в справжній вир загадкових і кривавих подій, які пов'язані з давньою ворожнечею між двома могутніми і древніми кланами ніндзя. Поль стає головним об'єктом для переслідувань і за ним починається справжнє полювання.

18 40
Х/ф 3 дні на вбивство
Фільм
21 00
Х/ф Кінець світу
Фільм

Її появу на світ передбачали монахи-відлюдники. Її місія жахлива: вона стане матір’ю Антихриста. Дівчинка народилась, а Князь Темряви вирвався на свободу, вселившись у тіло респектабельного бізнесмена. Чи вдасться копу, який не боїться ні Бога, ні диявола, запобігти наступу ери зла …

23 20
Х/ф Секретні матеріали. Боротьба за майбутнє
Фільм

Молодий агент ФБР Дана Скаллі повинна стежити за своїм колегою Фоксом Малдером. У ході роботи вона з подивом усвідомлює, що залучена в розслідування паранормальних явищ. Скаллі і Малдер повинні таємно розслідувати діяльність уряду і з'ясувати правду про колонізацію Землі інопланетянами.

01 50
Х/ф Винна війна
Фільм

Друзі дитинства Вей Лі і Чжан Шуй разом росли в дитячому будинку. Однак їхні шляхи розійшлися, коли першого усиновив багатий француз. Одного разу Чжан повідомляє Вею, що направляється до Франції. Він просить у старого друга, який є винним експертом, допомоги зі справою про безцінну пляшку вина дев'ятнадцятого століття. Але виявляється, цим вином хочуть заволодіти багато ...

03 10
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

03 50
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше