06 00
Мультфільми
Мультфільм
11 10
Т/с Опер за викликом Т/с Опер за викликом
Т/с Опер за викликом
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

13 55
18 тур ЧУ з футболу Десна-Динамо
Матч

18 тур ЧУ з футболу Десна-Динамо

16 00
Х/ф Люди Ікс-3
Фільм

У недалекому майбутньому в світі живуть не тільки люди, але і мутанти. Усі вони є володарями різного роду надздібностей, які дуже сильно лякають людини. Це призводить до того, що люди починають шукати спосіб, як відгородити себе від мутантів, але вся проблема полягає в тому, що найчастіше виявити мутацію можливо тільки вже в зрілому віці. Масла у вогонь підливає Магнето, який за допомогою групи мутантів постійно скоює злочини.

18 00
Х/ф Люди Ікс: Початок. Росомаха
Фільм

Будучи ще дитиною, Джеймс виявляє, що володіє надздібностями. Разом з братом він втікає з дому і починає мандрувати по світу. З цього починається довгий шлях росомахи, якому доведеться пройти через безліч колотнеч. Разом з братом він потрапляє до в'язниці, а через деякий час йому трапляється можливість вступити в особливий загін.

20 10
Х/ф Чорний яструб
Фільм

Сомалі. Населення вимирає від страшного голоду. У місті Могадішо свавільничає польовий командир Айдід, він вбиває мирних громадян і відбирає гуманітарну допомогу. Орли з Вашингтона вирішують захопити злочинця.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше