06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 10
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 15
Х/ф Подвійні неприємності
Фільм

Банда грабіжників коштовностей намагається навести підозру на братів-близнюків, один з яких - поліцейський, а другий - зломщик-рецидивіст. Щоб провчити кривдників, вони змушені стати партнерами. Посеред запальних погонь і ураганної стрільби Девід намагається перевиховати братика Пітера і розтлумачити йому, що красти - недобре!

15 00
Х/ф Харлей Девідсон і ковбой Мальборо
Фільм

Волоцюги Харлі Девідсон і Ковбой Марльборо вирішили допомогти своєму старому другові пограбувати інкасаторів банку. Однак в бронемашині виявляються не гроші, а наркотики. Тепер героїв переслідує банда корумпованого банкіра.

16 55
18 тур ЧУ з футболу Зоря-Шахтар
Матч

18 тур ЧУ з футболу Зоря-Шахтар

19 00
Х/ф Гонщик
Фільм

Молодий і талановитий гонщик Джиммі Блай несподівано втрачає «хватку». Саме тому тренер знайомить Джиммі з екс-чемпіоном Джо Тенті. Після недавнього нещасного випадку Тенті повертається на трек, щоб зробити юнака новим королем гонщиків і довести всім, на що ще здатний він сам.

21 10
Х/ф Прибрати Картера
Фільм

З Джеком Картером краще не зв'язуватися, тому що він – неперевершений фахівець з усунення різних проблем. У кримінальному світі гральної столиці вміння Джека цінують і поважають. Джек дізнається, що його брат загинув. Після похорону брата Джек розуміє, що той помер не своєю смертю. Джек починає власне розслідування і незабаром йому вдається дещо з'ясувати ...

23 10
Х/ф Смертельний ринг
Фільм

Колишній лейтенант поліції Уайт потрапляє до закритої в’язниці штату. Саме тут відбувають свій термін особливо небезпечні злочинці. А ще в цій в'язниці практикують бої без правил, в яких живим залишається тільки один.

00 55
Х/ф Дефектні
Фільм

У майбутньому дотримання правопорядку є в пріоритеті, поліцією управляє корпорація СЕО. Суспільство розділилося на два табори: одні вважають, що гібриди-поліцейські є відмінними агентами, а інші хочуть змінити систему. Ретт Мерфі і Жан Харлан – брат і сестра, які опиняються по різні сторони барикад. Але одного разу вони об'єднують свої зусилля, після того як дізнаються страшну таємницю, яку приховує СЕО.

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше