06 00
Мультфільми
Мультфільм
10 20
Т/с Опер за викликом Т/с Опер за викликом
Т/с Опер за викликом
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

13 10
Х/ф Проти крові
ФІльм

Двоє братів, видатний лікар і міжнародний зброяр, що став бізнесменом, укладають амбітне партнерство. Вони хочуть отримати 40 мільйонів доларів державного фінансування для громадського проекту. Після того, як фінансування схвалено, одного з братів вбивають. Через роки Джиммі і Томмі, розлучені після вбивства батька, починають сумніватися в своєму минулому і шукати відповіді про смерть свого батька.

14 55
Х/фЗакон доблесті
Фільм

У Коста-Ріці наркоторговці захоплюють в полон агента ЦРУ Моралес, для порятунку якої вирушає загін «морських котиків». У той же час на Філіппінах терорист вбиває американського посла, його дитину і десятки дітей на території школи, при цьому злочинцеві вдається втекти в Індонезію. В ході спецоперації «морських котиків» з'ясовується, що ватажок наркоторговців і ватажок терористів давні друзі і їх діяльність тісно переплелася.

16 55
15 тур ЧУ з футболу Динамо- Маріуполь
Матч

15 тур ЧУ з футболу Динамо -Маріуполь

19 00
Х/ф Озеро акул
фільм

В результаті поліцейської погоні Клінт, контрабандист екзотичних видів тварин, втрачає свій вантаж. Незвичайний товар зникає у водній безодні. Коли Клінт виходить з в'язниці, колишній начальник вимагає віддати борг, а в озері з'являються небезпечні акули, які нападають на людей.

20 45
Х/ф Мистецтво війни
Фільм

Ніл Шоу - кращий спецагент секретного підрозділу ООН. При виконанні чергового завдання він стає головним підозрюваним у вбивстві китайського посла. Розв’язавши війну проти китайської тріади та ховаючись від ФБР, Шоу повинен зняти з себе підозру і знайти вбивцю.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше