06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 20
Т/с Опер за викликом-4 Т/с Опер за викликом-4
Т/с Опер за викликом-4
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

13 10
Х/ф Хороший, поганий, мертвий
Фільм

Брайан Барнс прокидається в пустелі. Він поранений, без пам'яті і не розуміє, чому його оточують вісім трупів, фургон з чотирма мільйонами готівкою і ще один фургон з кокаїном. Брайану потрібно не тільки врятуватися від мафії, а й зрозуміти, хто він насправді.

14 55
Х/ф Герой
Фільм

Ян довгий час мріяв стати справжнім майстром кунг-фу і домігся свого. Після того, як він врятував жителів села від смертельної небезпеки, йому вдалося завоювати серце коханої дівчини. Через деякий час вони одружилися і продовжили жити тихим спокійним життям. Однак незабаром селу знову починає загрожувати небезпека. Вигнаний з ганьбою Фан вирішує повернутися, прихопивши з собою цілу армію європейських найманців.

16 55
7 тур ЧУ з футболу Динамо- Десна
Матч

7 тур ЧУ з футболу Динамо- Десна

19 00
Х/ф Персі Джексон та викрадач блискавок
Фільм

Персі Джексон – дванадцятирічний хлопчисько, який довідався, що його батько Посейдон. Його мати викрадають, а він сам опиняється в таборі напівкровок, де йому доведеться багато чому навчитися. Попереду Персі чекає довга подорож з безліччю неймовірних пригод, адже йому потрібно звільнити маму, і запобігти війні між богами.

21 10
Х/ф Макс Пейн
Фільм

Макс Пейн працює співробітником Управління по боротьбі з наркотиками. У нього є все: любляча дружина, дитина, чудова робота. Але в один день якийсь психопат вбиває його сім'ю. Тепер у Макса є лише одна мета – знайти вбивцю і помститися. Однак Макса несправедливо звинувачують у вбивстві і відкривають на нього справжнє полювання. У цій ситуації Максу вже нічого втрачати, і він сповнений рішучості йти до кінця.

23 05
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше