06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск «Цілком таємно» – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

10 30
Загублений світ
Програма

Програма-дайджест   складається  з    п’яти  не  пов'язаних  між собою   неймовірних  історій,  зазвичай,  містичних , що доводять:  «Потойбічне  існує!».  Ведучий програми Геннадій Попенко знає все про паралельні світи, проклятті місця, чорну та білу магію. Аби з’ясувати, чи існують інопланетяни, провидиці й полтергейст, він особисто зустрінеться з учасниками містичних подій, які знаходяться на межі реального і потойбічного.

14 30
Т/с Опер за викликом 2 Т/с Опер за викликом 2
Т/с Опер за викликом 2
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько Дід.

17 15
Х/ф Кікбоксер
Фільм

Брати Курт та Ерік Слоан відправляють до Таїланду, аби довести місцевим кікбоксерам перевагу американської школи над тайською. Але бій з чемпіоном закінчується для Еріка трагічно. Щоб помститися за паралізованого брата, Курт йде до майстра тайської боротьби Зену.

19 05
Х/ф Кікбоксер-2: Дорога назад
Фільм

Девід Слоан викладає бойове мистецтво, але виходити у ринг за гроші відмовляється. Зіштовхнувшись з труднощами він все ж таки проводить бій з кращими учнем жорстокої школи Масіа… і перемагає. Однак виявляється, що покинути бої без правил так само важко, як піти з мафії – виживають одиниці.

20 50
Х/ф Кікбоксер-3: Мистецтво війни
Фільм

На благодійному змаганні з кікбоксингу, що відбувся у Ріо-де-Жанейро, Девід Слоун знайомиться з хлопчиськом Маркосом та його сестрою Ізабеллою. Менеджер суперника Девіда – викрадає Ізабеллу з метою шантажу. Поліція не в змозі допомогти у пошуках дівчини, і тоді Девід та Зіан вирішують рятувати її власними силами.

22 40
Т/с Зустрічна смуга
Серіал

У наш час автомобілі – невід’ємна частина життя. У світі є мільйони водіїв і пасажирів, і в кожного – своя історія з несподіваними, часто небезпечними поворотами. У кожній серії нові події і нові герої: випадкові подорожні, автомобілісти-любителі та професійні водії.

00 30
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

05 00
Змішані єдиноборства. UFC Atlantic City. Едсон Барбоза vs Кевін Лі. Пряма трансляція з США
Бої

Змішані єдиноборства. UFC Atlantic City". Едсон Барбоза vs Кевін Лі. Пряма трансляція з США

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше