Телеканал 2+2 презентував пригодницький детектив "Стоматолог"

Стоматолог
Телеканал 2+2 презентував пригодницький детектив
Поширити в соціальних мережах:

25 січня пройшов допрем’єрний показ серіалу "Стоматолог", прем’єра якого відбудеться на телеканалі 2+2 5 лютого, о 20:25.

"Стоматолог" – це 20-серійна детективна історія про пригоди молодого, привабливого і сміливого лікаря-стоматолога Дмитра Торопкого, який стає свідком дивних кримінальних подій. Розкриваючи таємниці своїх обранець, головний герой зіштовхується з брехнею, жіночою підступністю і незвичними злочинами.


Допомагають виплутатися Торопкому зі складних ситуацій його вірні друзі – бізнесмен з кримінальних 90-х Сергій Грязєв і веселий гінеколог Петро Дьомін.

"Є серіали, котрі на каналі йдуть з постійним успіхом. Найлегший шлях – їх клонувати. Але ми не боїмося експериментувати з жанрами, історіями, даємо шанс новим авторам та шукаємо маловідомих талановитих акторів. Так на 2+2 з’явився пригодницький іронічний детектив "Стоматолог" – дебют письменника Павла Паштета Белянського у якості сценариста. Серіал стане і першою серйозною роботою актора Сергія Баска, який виконав головну роль. Ми сподіваємось, що цей серіал буде цікавим не тільки для чоловічої, але й жіночої аудиторії", - зазначила Олеся Пазенко, головний редактор телеканалу 2+2.

На презентації були присутні актори серіалу Артем Позняк, Сергій Басок, Катерина Варченко, Віталій Метерчук, сценарист Павло Паштет Белянський, режисер Олександр Тименко, оператор Віталій Мельник, продюсери Лариса Марцева, Олеся Пазенко, Володимир Андріюк і ведучі каналу 2+2 Максим Сухенко, Валерій Сараула та інші.


Переглянути інші світлини заходу можна на офіційній сторінці у Facebook.


Нагадаємо, в основу сценарію 20-серійного детективу лягла повість відомого українського блогера Павла Паштета Белянського "Стоматолог вирішує одружитись".



Прем'єра серіалу "Стоматолог" відбудеться 5 лютого о 20:25 на каналі 2+2.

Також серіал "Стоматолог" можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше