Стала відома дата прем’єри серіалу Стоматолог

Стоматолог
Поширити в соціальних мережах:

У понеділок, 5 лютого, о 20:25 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра пригодницького детективу "Стоматолог" про сучасного, харизматичного, кмітливого власника стоматологічної клініки Дмитра Торопкого.

У понеділок, 5 лютого, канал 2+2 покаже прем’єру пригодницького детективу "Стоматолог" про сучасного, харизматичного, кмітливого власника стоматологічної клініки Дмитра Торопкого, який постійно потрапляє у неймовірні, часом небезпечні пригоди.

В основі сценарію "Стоматолога" повість відомого українського блогера Павла Паштета Белянського "Стоматолог вирішує одружитися". Сценаристом стрічки став сам автор, режисери – Олександр Тименко, Сергій Толкушкін.

У головних ролях: Сергій Басок, Віталій Метерчук, Артем Позняк, Юрій Яковлєв, Павло Тупіков, Сергій Малюга, Катерина Варченко, Ольга Голдис, Оксана Гребенюк та інші.

"Стоматолог" – це 20-серійна детективна історія про привабливого, принципового стоматолога Дмитра Торопкого, який стає свідком дивних злочинів та береться за їх розслідування. Розплутувати кримінальні загадки Дмитру допомагають його друзі дитинства – гінеколог Петро Дьомін та бізнесмен з бандитським минулим Сергій Грязєв.

Гостросюжетний серіал "Стоматолог" на замовлення телеканалу 2+2 знімає «1+1 Продакшен». Зйомки відбуваються в Києві. Режисери: Олександр Тіменко, Сергій Толкушкін. Автор ідеї, сценарист Павло Паштет Белянський. Продюсери: Вікторія Лєзіна, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Лариса Марцева, Володимир Андріюк.

"Ми раді, що дебют Павла Белянського у якості сценариста відбудеться саме на 2+2. Спочатку робота над сценарієм "Стоматолога" дійсно була важкою, але Паштет талановитий автор і швидко схоплює всі телевізійні тонкощі. Ми об’єднали зусилля в роботі над сценарієм і щасливі з того, з яким настроєм працювала вся знімальна група", – коментує головний редактор телеканалу 2+2 Олеся Пазенко.

Прем’єра детективного серіалу "Стоматолог" відбудеться 5 лютого о 20:25.

Також серіал "Стоматолог" можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше