Чому Сергій Басок залишився без дівчини?

Стоматолог
Чому Сергій Басок залишився без дівчини?
Поширити в соціальних мережах:

Виконавець головної ролі у серіалі "Стоматолог" на 2+2 розповів "Телегіду", що спільного та відмінного має зі своїм персонажем.

У відвертому інтерв’ю для "Телегіда" Сергій Басок прокоментував свою роль у новому пригодницькому детективі "Стоматолог", який стартує на 2+2. 


Актор в серіалі "Стоматолог" зіграв 35-річного холостяка і власника стоматологічної клініки Дмитра Торопкого. Успішний, харизматичний та симпатичний лікар не може позбутися від надмірної опіки мами, проте є авторитетом для колег і користується успіхом у жінок. Через любов до протилежної статі Дмитро потрапляє в різні кримінальні історії. В реальному житті Сергій Басок від материнської опіки не страждає:

"Я не матусин синок, а самостійна людина, яка живе окремо. Але маму я дуже люблю, – каже актор. – Прибирання, чистота – це не моє. Я творча людина, завжди все розкидав. Мама казала, що я виросту злочинцем, тому сильно мене виховувала. Я був неслухняним, наді мною не було ніякої влади. Я був вільним художником, міг зробити все, що завгодно. Якось я порізав всі сімейні світлини – їх довелося викинути. Бив вази. Було неможливо залишити мене самого".


Рішення стати артистом актор прийняв сам, але потім родина підтримала його у цьому.

"Мама хотіла, щоб я був економістом. Для неї я отримав диплом економіста, сказав: "А тепер я буду займатися тим, що мені подобається". Моя мама вже розуміє, що я дорослий. Звичайно, вона може проявляти турботу – жіночу, материнську, але в цілому вона розуміє, що я доросла людина, тому турбується в міру, – розповідає Сергій Басок. – Зараз вона дуже щаслива за мою кар’єру. Мама каже, що їй приємно бачити мій розвиток. Напевно, вони не до кінця вірили, що я стану актором, якого будуть впізнавати, брати у нього інтерв’ю".


Подробиці дивіться у сюжеті:

Прем’єру детективного серіалу "Стоматолог" дивіться 5 лютого о 20:25 на каналі 2+2!


Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше