У парламент як на війну: які законотворчі плани фронтових командирів

Спецкор
У парламент як на війну: які законотворчі плани фронтових командирів
Поширити в соціальних мережах:

Командири батальйонів, які відповідно до попередніх результатів парламентських виборів потрапляють до Верховної Ради - обіцяють знаряддя для оборони, або наступу на новому місті роботи у хід не пускати.

У парламент - у камуфляжі та зі зброєю. Командири батальйонів, які відповідно до попередніх результатів парламентських виборів потрапляють до Верховної Ради - обіцяють знаряддя для оборони, або наступу - хто як більше звик зброю використовувати - на новому місті роботи у хід не пускати.

Хочуть бійці створити, насамперед - спеціальну комісію стосовно АТО та територіальної оборони. А ще - закон про добровольців та їхнє забезпечення - мріють прийняти. 

Без п'яти хвилин народний депутат від Народного фронту та командир батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук зранку пристрілює коліматорні приціли. У Верховну Раду планує рушати у зручному одязі та з іменною зброєю. Але переконаний - застосовувати не доведеться.

"Я бы не делал упор на то, что военные комбаты будут делать военный переворот. Мы анализируем любое действе, любое действие с оружием будет педалироваться, что мы хунта. Я надеюсь, что хватит ума и интеллекта, показывать, что можно менять ситуацию и мирными путями", - зазаначає Андрій.
Своє найперше завдання у Раді бачить - змінити законодавство про забезпечення АТО.

Колега по "Народному Фронту" командир батальйону "Київ-1" Андрій Дейдей очікує на результати виборів у холодній Одесі. Каже, у парламенті найперше займатиметься законодавством, яке змінить обличчя армії.

Співпрацювати з комабатами у Верховній Раді готовий і мажоритарник, командир батальйону "Азов" Андрій Білецький - заради перемоги у війні.
"Якщо говорити про речі майже утопічні, це шлях обєднання навколо конкретного завдання, питання номер один - це перемога".
Андрій не визнає військової форми у місті, але робить свою ставку на добровольчі батальони і стоїть на позиції посилення армії, у більш віддаленій переспективі готовий говорити про повернення ядерної зброї. І в той же час не бачить сенсу відгороджуватися від ворога.

"Побудувати стіну і ховатися від мілітаризованої країни – це абсурд. Єдина стіна, яку можна побудувати – це потужна армія", - переконаний Андрій.

Семен Семенченко, командиру "Донбасу" та представник партії "Самопоміч" хоче окрему комісію, яка вирішуватиме питання АТО. Буде лобіювати створення поліції та голосування законопроекту, який гарантуватиме права добровольців та їхній сімей.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше