У Краматорську стартував футбольний турнір серед команд десантно-штурмових військ

Спецкор
Поширити в соціальних мережах:

Вони звільняли Донбас від навали російських терористів, тепер на честь своїх полеглих побратимів влаштували дружню битву на зеленому футбольному газоні.

Вчора на поле стадіону "Авангард" у Краматорську вийшли ті, хто визволяв Донеччину і Луганщину, ветерани боїв за Савур-могилу та Авдіївську промзону, оборонці ДАПу. До змагання долучилася вся еліта ДШВ: по команді від кожної бригади, а ще голеадори із навчального центру.

Знімальна група програми Спецкор на 2+2 побувала на відкритті футбольного турніру.

Турнір для десанту стартував з приземлення. У ту мить, коли на полі шикувалися команди, з неба десантувалися бойові побратими армійських футболістів.

Поки парашутисти згортали свої "крила", турнір стартував двобієм між командою десантно-штурмових військ та командою ветеранів-професіоналів. 

У Житомирі бійці тренуються на унікальній смузі перешкод

Досвід колишніх чемпіонів таки переміг – перший тайм вийшов на користь зірок футболу. У другій половині армійцям стало ще важче, але два м’ячі бійці таки закотили ветеранам футболу. Підсумковий рахунок – 5:2 на користь професіоналів.

"Суть не в тому, що ми забили, а у тому, що ми граємо з хлопцями та підтримуємо їх", – каже ветеран збірної України та екс-динамівець Владислав Ващук.

Десантники, які не на бойовому чергуванні і не у наряді, підтримали своїх побратимів з 81-ої бригади – до краматорського стадіону прийшла ціла делегація.

"Хоча ми військові, у нас бойова витримка, було дуже тяжко. Поле бойове і поле футбольне – дві різні речі, але вони нас поєднують", – переконані армійці.

А вже сьогодні на бійців та ветеранів футболу чекає фінал. Яка з десантних бригад найкраща не лише на полі бою – дивіться у сюжеті!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше