Шестирічний син бійця АТО потребує термінової допомоги

Спецкор
Поширити в соціальних мережах:

У маленького Іванка низка діагнозів, з яким українські лікарі не можуть впоратися, а за кордоном на лікування потрібні немаленькі суми у валюті.

Наприкінці зими Спецкор на 2+2 вже розповідав про родину Сидорових. Івану лише 6, а він вже зненавидів лікарів і усі медичні процедури. Навіть звичайне обстеження для хлопчика – вже каторга, бо проходить він його по кілька разів на місяць. 

В Дніпровській лікарні малюку поставили цілу низку діагнозів: у хлопчика астма та лімфограноліматоз, а ще відмовляють ноги та збільшені органи.

Батько Івана воює на Сході. Малий Іванко хоч батька вже давно не бачив, вважає його героєм і хоче бути як він, військовим.

Всі витрати лягли на плечі його мами Валерії та її літніх батьків. Від лютого на лікування родина витратила близько 6 тисяч доларів, але стан дитини суттєво не покращився.

Українські лікарі з його хворобами не можуть впоратися, з такими діагнозами дитину не беруться оперувати навіть в найвідоміших клініках України. Родина планувала продовжити лікування у Туреччині або Білорусі, але за кордоном на лікування потрібні чималі суми у валюті. Аби врятувати дитину, батьки продали бізнес, допомагали і військові, однослуживці батька та волонтери, але наразі для завершення лікування, родині потрібно ще 20 тисяч доларів.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 5168 7573 4285 4140 

Сидорова Валерія Олегівна (мама хлопчика)

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше