На Буковині створили надсучасну сироварню

Спецкор
Поширити в соціальних мережах:

Відтепер там виробляють сири за австрійськими та італійськими технологіями та ще на українському обладнанні.

Замість старої лазні – кооперативна сироварня! Жителі маленького села на Буковині більше не возять молоко за сотню кілометрів на великий ринок, адже у їхньому селі тепер виробляють сири за австрійськими та італійськими технологіями та ще на найсучаснішому українському обладнанні.

В оновленій будівлі старої лазні запрацювала сироварня. Колись сюди ходили паритися з усього села. Тепер селяни сюди ж приносять молоко, а не місцеві приїжджають купити сиру. Найбільше радіють місцеві, бо тепер не треба возити молоко аж у Чернівці.

На Волині чоловік створив власну міні-електростанцію

У сироварні – четверо працівників, головному технологу лише 23 роки. Виготовляють сири за оригінальними рецептами, проте іноді дають волю фантазії та експериментують.

На те, щоб перебудувати стару лазню, витратили майже 80 тисяч гривень. Левова частка цієї суми – австрійський грант. Нині ж власники сироварні хочуть налагодити ще й пакетування молока, аби постачати його до найближчих шкіл.

Що то за диво-місце для неймовірних бізнесових можливостей – дивіться подробиці у сюжеті!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Читати більше