Чи буде державний переворот: нові подробиці про причетних до змови

Секретні матеріали
Чи буде державний переворот: нові подробиці про причетних до змови
Поширити в соціальних мережах:

Американський журналіст розповів, чиї прізвища фігурують у заколоті…

Минулої п’ятниці Володимир Зеленський приголомшив несподіваним зізнанням: вже цієї середи в Україні може відбутися державний заколот до якого можуть бути причетними російські спецслужби та український олігарх Рінат Ахметов. Враховуючи, що в Україні подібного ще не було, ці слова потребують ретельної уваги і кожен факт – на вагу золота.

Журналіст американського видання BuzzFeed Крістофер Міллер озвучив нові подробиці справи з посиланням на джерела, близькі до українського президента.

«Докази, які має Україна, не свідчать про пряму причетність олігарха Ріната Ахметова, але про нього згадують чотири ймовірних учасники перевороту, які кажуть, що їм «потрібно бути готовими переїхати на підконтрольну Києву територію України і працювати з Ахметовим», – розповідає Міллер.

Також журналіст викрив імена ймовірних виконавців даної операції. Відповідно до його джерел, причетними можуть бути троє українців: Василь Грицак, Олексій Васильєв та Едуард Федосов. Причому, цікаве ім’я саме Грицака, який був заступником голови Державної міграційної служби України в часи президенства Віктора Януковича.

Що саме планується на 1 грудня? Як реагують на слова Зеленського у США? Чи бути переговорам Байдена, Зеленського та Путіна? Що ще відомо про можливий державний переворот – дивись у сюжеті «Секретних матеріалів» просто зараз:

Дивись також:

Більше новин – у проєкті телеканалу 2+2 «Секретні матеріали», з понеділка по п’ятницю, о 17:55. Не пропусти!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Читати більше