Бізнес на азарті. Кому належить лотерейний ринок в Україні?

Секретні матеріали
Бізнес на азарті. Кому належить лотерейний ринок в Україні?
Поширити в соціальних мережах:

Як чиновники на очах громадськості захоплюють український лотерейний ринок та залишаються непокараними, з'ясували Секретні матеріали на 2+2.

Лотерейний бізнес в Україні сформувався ще в 90-ті. Тоді на ринку було три оператора, а УНЛ володіла лише 5% ринку. У 2014 році влада запровадила санкції проти "М.С.Л." та "Патріота", тим самим зробивши УНЛ фактично монополістом зі стовідсотковими іноземними інвестиціями. Власники наголошували, що підприємство – власність громадян Євросоюзу. Але після гучних заяв компанія опинилась у руках декого нардепа Олександра Третьякова, відомого своєю незаконною діяльністю.  Виявилось, що підприємство захопили, прикриваючись депутатськими посвідченнями. ЗМІ вдалося відзняти момент захоплення, однак "злиті" у мережу відеоматеріали, що доводили винуватість чиновника, містично зникли. Говорять, що "зачистка" Інтернету безпосередньо пов'язана зі зв'язками депутата у правоохоронних органах.

Журналісти Секретних матеріалів провели власне розслідування та дізналися, хто причетний до рейдерського захвату УНЛ, куди йдуть кошти, отримані з лотерейного бізнесу, що приховують від нас компанії, котрі пропонують українцям азартні ігри. 

Яким чином ділкам вдалося прибрати до рук лотерейний бізнес? Хто справжній власник УНЛ? Чому колишнім конкурентам Української національної лотереї заборонили працювати в Україні? 

Дивіться більше у програмі Секретні матеріали у четвер, 10 листопада, о 19:20 на каналі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше