Як стати мільйонером?

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

Найдивовижніші способи розбагатіти – у добірці від Загубленого світу на 2+2!

Наймолодшому мільйонеру у світі всього 12 років. Це хлопчик з Канади Райан Росс. Він почав зі стрижки газонів, а потім вклав зароблені гроші у цінні папери і казково розбагатів. Таких щасливчиків – одиниці, і зазвичай це саме люди з середнього класу.

Але що відрізняє їх від нас із вами? Невже їм відомі якісь секрети успіху, не описані у жодному підручнику?

Американець Денніс Хоуп на перший погляд здається звичайним чоловіком. Але він президент Галактичного уряду, власник Місяця, Марса, Венери та Меркурія. А мільйонером його зробила зухвала бізнес-ідея: у 80-х роках минулого століття безробітний Денніс мріяв стати успішним менеджером у сфері торгівлі, але, щоб щось продати, треба щось купити. А у Денніса грошей не було. Та якось уночі в його голові народився геніальний план: продати Місяць.

Він уважно вивчив договір про космічний простір і виявив, що жодна з країн не може володіти територією на будь-якому із супутників. Це означало, що Місяць незайнятий. Денніс створив корпорацію під назвою "Місячне посольство" і зареєстрував усі права власності на місяць та багато інших небесних тіл. А потім почав продавати їхню територію.

На сьогодні чоловік продав 611 мільйонів гектарів землі у космосі. Покупцями стали майже всі світові знаменитості та великі корпорації, такі як відомі готельні мережі "Хілтон" та "Марріотт".

Хто вони, найбагатші люди світу?

У 2007 році на відомому аукціоні "Сотбіс" за 24 тисячі доларів продано вражаючий лот – баночку фекалій. Це витвір італійського художника П’єро Мандзоні. 

У 1961 році він законсервував 90 банок власних фекалій і розпродав їх по відомим виставкам. Цим чоловік заробив собі на безбідну старість. А пронумеровані ємності зараз виставляють найвідоміші галереї світу.

Британця Саймона Вотсона мільйонером зробило батьківство. Він – батько 800 дітей. Чоловік продає власне сім’я з гарантією результату, тому жінки, які наважились на штучне запліднення, охоче віддають по 50 фунтів за пробірку. Це зробило Саймона не тільки найвідомішим на світі батьком, а ще й мільйонером.

Душа в обмін на багатство: чи працюють угоди з дияволом?

Збагатитися на простій ідеї зумів і житель Аляски Байрон Різ. Якось він замислився над тим, що діти всього світу обожнюють писати листи Санта-Клаусу. Чоловік швидко зорієнтувався і зареєстрував електронну адресу на Північному полюсі. Надіслати Санті електронного листа зручніше і швидше, а щоб Санта відповів, батькам малечі потрібно заплатити 10 доларів. Витрати на дитячу радість нібито невеликі, а от Різ заробляє на цьому мільйони.

Незвичні способи заробити існують і у азіатських країнах. Там звикли стримувати емоції, тому похорон обслуговують спеціальні плакальники. Прайс на послуги такого персоналу не надто дорогий, однак за місяць професійні плакальники обслуговують стільки похоронних церемоній, що їхня зарплатня іноді перевищує 10 тисяч доларів.

В Японії можна вигідно продати навіть любов та дружбу. На проблемі самотності тут побудували цілу індустрію. Хости – спеціально навчені хлопці, які грають роль бойфренда на один вечір. В їхні обов’язки входить робити компліменти та розважати дівчину, при цьому інтимні стосунки з клієнтами категорично заборонені. Хост-клуби переповнені – дівчата охоче віддають гроші за приємний вечір.

Більше цікавих та навіть шокуючих способів заробити дивіться у сюжеті!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Фургон с оркестром»: как рашистские парады и флешмобы формируют нужную кремлю психологию россиян?
Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Узнать больше