Дослідження феномену самозаймання

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

У світі зафіксовано понад 120 випадків самозаймання людей. У Житомирській області також стався незбагненний трагічний випадок – жінка згоріла живцем. Та причин такої смерті досі ніхто не знайшов.

Рано-вранці 3 березня 2014 року Надія Соловей із села Здвижка вийшла на власну веранду, щоб попити води, але зробивши кілька кроків раптово спалахнула. Огляд місця події лише збентежив правоохоронців та пожежників. Дерев’яний будинок, старенькі лаковані меблі, скатертина та тюлеві завіси залишилися цілі, а от тіло згоріло повністю. Але щоб перетворити людину на попіл потрібна дія надвисокої температури, що спопелила б усе навколо. Натомість, вигоріла лише підлога на тому місці, де жінка знайшла свою страшну смерть. Не знайшла підтвердження версія про витік газу, коротке замикання чи займання електродротів. Пенсіонерка теж не мала причин для вчинення самогубства. Ворогів у подружжя Соловей не було. Отже, жодних видимих підстав для жорстокої розправи ніхто не міг мати.

Темрява, що поглинає цілі міста та зводить людей з розуму

Дослідники паранормальних явищ, біоенергетики зрештою дійшли єдиного висновку – причиною загибелі Надії Соловей стало надзвичайно рідкісне, маловивчене і смертоносне аномальне явище – некерований пірокенез або самозаймання.

Прокляття жовтого металу

Випадки появи, так званого пекельного полум’я, що спалахувало саме по собі, спопеляло одну єдину людину і зникало, не завдавши шкоди іншим людям або речам, фіксувалися ще три століття тому.

Дивіться більше надзвичайних історій у Загубленому Світі на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше