"Залізна людина" Олег Іваненко поставив рекорд з триатлону

Спецкор
Поделиться в социальных сетях:

У чоловіка не працюють спина, ноги та трицепси, і тільки завдяки силі одного біцепса кистей рук та власній наполегливості він завершив довжелезну дистанцію в 228-м кілометрів триатлону Ironman.

Півтори доби без сну – тридцять п'ять годин поспіль та лише кілька перерв для короткого перепочинку – провів броварчанин Олег Іваненко, намагаючись встановити світовий рекорд із триатлону. Чоловік прикутий до візка протягом тривалого часу, але тренуватися для встановлення рекорду йому це не завадило.

"В житті немає нічого неможливого. Якщо ми собі поставимо найвищу ціль, найвищу задачу, ми обов'язково її досягнемо", – переконаний Олег Іваненко.

Учасники Ironman мають подолати чотири кілометри на воді, потім 182 кілометри на велосипеді, завершає дистанцію марафон – трохи більше, ніж 42 кілометри. Вражаючі відстані, які досить важко подолати здоровій людині, Олег пройшов завдяки вірі у свої сили та гарній підготовці.

"Нічого подібного, можу з впевненістю сказати, у світі не відбувалось", – прокоментував рекорд Ігор Підчибій, представник Книги рекордів України.

Свій перший національний рекорд Олег встановив у 2007 році - проплив стилем батерфляй 50 метрів, не зробивши жодного вдиху. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше