З телефоном за кермом: як поводяться водії міжміських маршруток

Спецкор
Поделиться в социальных сетях:

Обурені пасажири зняли на телефон, як водій просто за кермом гортає в телефоні стрічку соцмережі, мало звертаючи увагу на дорогу.

Попереду траса, однак замість керма – телефон. Водій маршрутки "Київ – Рівне" на ходу вивчає свою сторінку в соцмережах. Таке двохвилинне відео зняла і виклала пасажирка маршрутки до тої ж таки соцмережі. За два дні ролик зібрав понад півмільйона переглядів, тисячі поширень та сотні гнівних коментарів.

З Інтернету про вчинок свого ж водія дізналось керівництво фірми-перевізниці. Поведінці кермувальника тут здивувалися, адже скарг донині на нього не було. Але після появи відео чоловіка одразу ж звільнили. А для інших шоферів закупили гарнітури.

Спецкор на 2+2 розшукав героя скандального відео. Чоловік каже: з ним таке вперше, за кермом вже 28 років і самому прикро за той випадок. Порушник свою провину визнав, а це буває нечасто, зізнаються в поліції. І тоді вони змушені шукати свідків.

У Запоріжжі 17-річна дівчина врізалася в поліційне авто та збила двох пішоходів

Відволікся лише на секунду – і можлива аварія, кажуть патрульні. Вони вже склали на водія адмінматеріали за те, що він кермував із телефоном. Тепер кермувальник має сплатити близько 500 гривень штрафу.

Оштрафувати шоферів маршруток можуть ще в Укртрансбезпеці, щоправда, зафіксувати порушення мають самі під час рейду. І після страшної ДТП рівненської маршрутки на Житомирщині, де загинули десятеро людей, інспекторів на дорозі побільшало. Вони радять пасажирам не лише писати скарги на порушників, а й діяти самим.

Більше новин з понеділка по п'ятницю о 18:15 у програмі Спецкор на 2+2. 



Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше