Закарпатський характер та німецька кар'єра Михайла Кополовця

Закарпатський характер та німецька кар'єра Михайла Кополовця
Поделиться в социальных сетях:

У програмі Профутбол ексклюзивне інтерв'ю з колишнім гравцем львівських Карпат та ужгородської Говерли, автором вислову, що став класикою в українському футболі – Михайлом Кополовцем.

Кореспондент програми Профутбол Сергій Пейчев завітав до Михайла Кополовця, напевно, найвідомішого "оратора" українського футболу, екс-гравця Говерли та Карпат. Останні два роки Михайло грав за п'ятий дивізіон Німеччини, а повернувшись додому, на Закарпаття, приєднався до команди обласного чемпіонату Минай.

"Я зрозумів, якщо ви до мене приїхали, значить, мало цікавих футболістів зараз у Чемпіонаті України, – здогадується футболіст і на згадку про його "крилатий" вислів додає: – Навіть моя мама згадує. Коли рано встаю, вона каже: "Привіт, перед каждою грою…". Починає мені це говорити, піднімає мені настрій".

Свою здатність піднімати настрій вболівальникам та журналістам Михайло пояснює просто: "Такий характер закарпатський. От дивіться, у нас багато харизматичний людей. Той же Вася Кобін (екс-гравець ужгородського Закарпаття та львівських Карпат – Прим.ред.) теж харизматична людина, просто він не так любить давати інтерв'ю, як я, тому у нього менше перлів, ніж у мене".

До Німеччини футболіст погодився їхати, бо не мав на той час інших запрошень.

"Мені було дуже легко, тому що це зовсім другий рівень. Але з часом, чесно кажучи, я почав опускатися до їхнього рівня, бо важкувато тримати себе у формі, – розповідає про німецьку кар'єру футболіст. – Вони пили пиво діжками. Там п'ють пиво кожен день, у них нема чаю, вони п'ють пиво. По правді кажучи, у тій Лізі, де я грав, їм це не заважало".

Про повернення на Батьківщину Михайло не шкодує: "Чесно кажучи, мені Європа не підходить для життя. Звичайно, багато людей тікають туди, тільки виїхати. Мені багато друзів моїх говорять: Міша, ти один з небагатьох людей, які зачепились у Європі, ти прожив два роки, і в тебе була можливість, а ти їдеш додому".

Ще більше цікавих розповідей про життя у Німеччині та теперішню кар'єру від Михайла Кополовця дивіться у ВІДЕО. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
ДнепроГЭС в 1941 году взорвали не нацисты, а советские власти: правда о трагедии, которая унесла сотни тысяч жизней
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах

Это система организации войск, влияющих на информационное пространство…

«Дракон из Монтеррей»: мексиканские волонтеры случайно сняли на видео живое существо из мифов и легенд
15 метров холодной крови: Vasuki indicus – новая рекордсменка среди доисторических гигантских змей
Любовь двух мужчин: на греческом острове нашли самые старые в мире эротические граффити
Узнать больше