"Шахтар" виборов у "Динамо" Суперкубок України за чотири хвилини

"Шахтар" виборов у "Динамо" Суперкубок України за чотири хвилини
Поделиться в социальных сетях:

Вчора в Одесі команди відкрили новий футбольний сезон. Чинний чемпіон та володар Кубка України ФК "Динамо", боровся за ще один трофей із донецьким "Шахтарем". Для "гірників" це була можливість порадувати фанів хоча б одним кубком. 

В Одесі 14 липня команди відкрили новий футбольний сезон. Чинний чемпіон та володар Кубка України ФК "Динамо", боровся за ще один трофей із донецьким "Шахтарем". Для "гірників" це була можливість порадувати фанів хоча б одним кубком.

У двох таймах жодна з команд не змогла зреалізувати гольові моменти. В очікуванні гола, Євген Коноплянка пожартував з команд на свої сторінці у Твіттері. Півзахисник збірної України розмістив  фотографію на якій він дивиться футбол з приставкою. Під світлиною гравець написав: "Походу голи сьогодні будуть тільки в Плейстейшн".

Прогноз Євгена не справдився. На другій компенсованій хвилині "Шахтар" заробив пенальті, а "Динамо" червону карточку для Шовковського.  У Сергія Реброва не залишилося замін, тому відбивати пенальті пішов Драгович.  Та Даріо Срна не впустив свого шансу і забив перший гол у матчі.  Ще через дві хвилини вдалою передачею від Віктора Коваленка скористався Бернард і подвоїв рахунок. 

Перемігши "Динамо" з рахунком 2:0, гравці "Шахтаря" пішли на фотосесію з трофеєм у роздягальню.

На післяматчевій прес-конференції Мірча Луческу сказав, що це був реванш після кубкової гри.

"І кубковий поєдинок, і сьогоднішній матч за Суперкубок – це найвищий рівень, який може бути в українському футболі. Для нас це дуже хороша зустріч в плані підготовки до початку чемпіонату і кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Задоволений, що виграли і нас нарешті-то після великої перерви підтримувала публіка".

Сергій Ребров на прес-конференцію не прийшов.

Нападник "Динамо" Андрій Ярмоленко відзначив, що команда не встигла добре підготуватися до гри: "Перша гра сезону, і функціонально ми десь, напевне, були не на сто відсотків готові, тому що всього два тижні було для підготовки. Я впевнений, що через ігри чемпіонату ми будемо додавати. Я вважаю, що в принципі у нас все добре: ми показали гарну гру, і я не відчуваю ніякого розчарування, тому що ми сьогодні показали, що в Києві є команда, і що не дарма ми чемпіони України".

А от автор пенальті Даріо Срна не стримує емоцій: "Гарна гра, відкрита – справжнє дербі. Вважаю, що "Шахтар заслужив перемогу.  В першому таймі ми створили більше моментів, а в другому – трохи більше динамівці. В результаті перемогли ми! Довго чекали на цей трофей, майже рік. Були дуже близькими до завоювання Кубка, однак програли. А сьогодні дуже важливий день для всіх вболівальників "Шахтаря". 

Нагадаємо, що уже перший тур Чемпіонату України розпочнеться 17 липня матчем "Металург" Запоріжжя – "Зоря". Поєдинок покаже канал "2+2" о 18:50. Свою першу гру в сезоні "Шахтар" зіграє з Олександрією 19 липня.  "Динамо" може пропустити перший тур, адже його суперник, донецький "Металург", уже не грає в чемпіонаті, а заміни клубу поки що не знайшли.

 

Фото та коментарі: shakhtar.com

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий
«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий

Для научно-технического прогресса война становится катализатором развития…

Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне
Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне

Роман Кашпур и другие украинские ветераны поражают мир своим мужественным примером…

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Узнать больше