На "2+2" прем'єра серіалу "Ласко - кулак Бога"

На "2+2" прем'єра серіалу "Ласко - кулак Бога"
Поделиться в социальных сетях:

У понеділок, 11 січня, на каналі "2+2" відбудеться прем'єра пригодницького серіалу "Ласко - кулак бога", що розповідає про боротьбу зі злом ченця таємного ордена "Кулак Бога" на ім'я Ласко.

Головний герой серіалу - Ласко, колишній солдат міжнародної миротворчої місії в Косово КФОР. Переживши жахи війни, він вирішив піти в монастир. Але й тут йому не вдається забути про мирське зло. У стінах обителі молодий чернець дізнався, що його брати таємно служать древньому ордену "Кулак Бога". Їх завдання - будь-якою ціною захищати церкву і спокій простих людей. Коли над світом нависла нова загроза, колишній солдат, який сподівався більше ніколи не вступати у боротьбу, став бійцем ордена. Тепер дисциплінований, сильний і скромний герой захищає добро не тільки молитвою, але і за допомогою бойових мистецтв. На цьому шляху Ласко доведеться вступити в поєдинок не тільки зі злочинцями, а й з бійцями таємного товариства "Арес", які впевнені, що вплив церкви можна зміцнити за допомогою тортур, вбивств і тероризму.

Серіал знятий за мотивами повнометражного фільму "Потяг смерті" ("Death Train", 2006). У головній ролі знявся німецький майстер бойових мистецтв Матіс Ландвер, який у якості каскадера брав участь у зйомках фільму Братів Вачовскі ""V"- означає вендета". Матіс Ландвер також виступив хореографом всіх поєдинків серіалу "Ласко - кулак Бога". Режисери серіалу "Ласко - кулак Бога" ("Ласко - Die Faust Gottes", Німеччина, 2009) Аксель Занд і Франко Тоцці.

Кожна серія "Ласко" розповідає про окрему історії з життя бійців ордена "Кулак Бога". Серіал виходитиме на каналі "2+2" з понеділка по четвер о 20:15. Хронометраж серії: 45 хвилин.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

История больших реставраций: как украинские архитекторы восстанавливали Крым после советского союза?
Нибиру – планета, которая вызвала метеорный дождь, уничтоживший динозавров, и всемирный потоп из Библии?
Malleus Maleficarum, или «Молот злодеев»: как одна книга спровоцировала 300-летнюю охоту на ведьм в Европе?
Невероятная Индия: страна жары и тропических дождей поражает горнолыжным курортом
От «освобождения» к уничтожению: как изменилась риторика кремля против Украины за время войны?
Константин Корецкий: почему роль полковника в сериале «Батя» стала для него особенной
Константин Корецкий: почему роль полковника в сериале «Батя» стала для него особенной

На телеканале 2+2 состоялась премьера 16-серийного детектива «Батя»…

Узнать больше