Катерина Нестеренко знає, як провести випуск без підказок

ДЖЕДАИ
Катерина Нестеренко знає, як провести випуск без підказок
Поделиться в социальных сетях:

Ведуча програми "ДжеДАІ" на 2+2 усі попередні роки слідкувала за проектом як глядач та водій, а вже після 3-х місяців роботи відчуває себе частиною "ДжеДАІвської сім’ї".

Після п’яти років в ефірі каналу 2+2 програма ДжеДАІ розширила формат та оновила теми. Також у "ДжеДАІ" з’явилася нова ведуча – Катерина Нестеренко.

У відвертому та ексклюзивному інтерв’ю для "ТелеЗамку" Катерина Нестеренко розповіла про святкування ювілею програми, форс-мажори у прямих ефірах та ініціювання кількох законопроектів у Верховній Раді!

– Як змінився проект "ДжеДАІ" в новому телесезоні?

Проект вийшов "за межі доріг": тепер глядачі "ДжеДАІ" побачать не лише неймовірні автомобільні пригоди, а й найважливіші та найяскравіші події дня: техногенні катастрофи, кричущі кримінальні розбірки та відео, що шокували світ.

– Важко було потрапити в цей проект?

Останніми роками я працювала в Італії міжнародним кореспондентом ТСН. Цьогорічного літа прийняла остаточне рішення повернутися в Україну. Дізналась про вакантне місце ведучої, і мені здалося, що це хороший знак: і для мене, і для програми, і загалом для каналу 2+2. Це новий початок, перезавантаження.

– Як відсвяткували перший ювілей програми?

Шеф-редактор Максим Сухенко вирішив, що п’ятирічний маршрут дорогами України має фінішувати на картингу. Запросив увесь колектив. В імпровізованому змаганні передбачувано перемогла команда кореспондентів. Адже за їхніми плечами – понад півмільйона кілометрів. 

– Які сюжети були найрезонантнішими?

Таких багато. Розслідування проекту "ДжеДАІ" вивело на чисту воду десятки автомобільних шахраїв, сприяло проведенню своєчасного ремонту на сотнях українських доріг та допомогло поліції притягти до відповідальності понад п’ятсот нетверезих водіїв. Навіть вдалося ініціювати кілька законопроектів у Верховній Раді. Нещодавно репортаж Богдана Лазуки про корупцію в "Укртрансбезпеці" посприяв тому, що прокуратура відкрила кримінальну справу, а двох чиновників звільнили з роботи.

– Чи трапляються форс-мажори під час прямих ефірів?

Прямий ефір – це певний ризик. Тижнів два тому під час випуску вимкнувся суфлер. Звичайно, це був стрес. Однак для мене не стало великою проблемою. Згадала текст і випуск вела без підказок. Приємно, що колеги в апаратній навіть не помітили цього.

– Ви водите авто. Як чоловіки-водії сприймають жінку за кермом?

Я понад 15 років за кермом. У 2000-му року купила перший автомобіль – "Пежо". Найсмішніше: машину купила, а водити ще не вміла. Довелося швидко навчитися. Тоді опанувала механічну коробку передач, якою досі користуюся. Знайомі чоловіки-водії дуже дивуються, коли дізнаються, що їжджу "на механіці". Чоловіки вважають, що жінки вміють водити лише автоматизоване авто, де дві педалі і мінімум складнощів. Я проти стереотипів про жінок за кермом, адже майстерність водія не залежить від статі.

Дивіться з понеділка по п'ятницю ДжеДАІ на 2+2 о 18.45 та дізнавайтеся про найцікавіше першими!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Любовь двух мужчин: на греческом острове нашли самые старые в мире эротические граффити
Тайваньский узел: почему на острове Тайвань очень внимательно следят за войной в Украине?
Тайваньский узел: почему на острове Тайвань очень внимательно следят за войной в Украине?

Китайская пропаганда дословно напоминает российскую…

Недемократическое написание и принятие, нарушение законов: малоизвестные факты о конституции рф
Недемократическое написание и принятие, нарушение законов: малоизвестные факты о конституции рф

Изменения в документе отразили переход россии к суперпрезидентской форме власти…

Заразная, неизлечимая и всегда смертельная: в США первые случаи смерти людей от эпидемии «зомби-оленей»
Заразная, неизлечимая и всегда смертельная: в США первые случаи смерти людей от эпидемии «зомби-оленей»

Вызывает аномальное свертывание белков и делает дырки в мозгу…

Тайна Луны: в 1962 году сотрудник НАСА обнаружил, что спутник Земли в середине пустой
Узнать больше