Катерина Нестеренко примчала в студію "ДжеДАІ" на своєму авто з Сицилії

ДЖЕДАІ
Катерина Нестеренко примчала в студію
Поширити в соціальних мережах:

До Дня Автомобіліста ведуча програми "ДжеДАІ" розповіла, як долучилась до команди, коли вперше сіла за кермо та що має бути в автомобілі справжньої дівчини.

Минулого тижня Катерина Нестеренко дала інтерв’ю виданню "Телескоп" в якості нової ведучою програми "ДжеДАІ" на телеканалі 2+2. 


Про свою появу в проекті "ДжеДАІ" після переїзду з Італії, де 5 останніх років Катерина жила та працювала міжнародним кореспондентом ТСН, нова ведуча розповідає жартівливо.

"Я примчала на своєму авто в студію "ДжеДАІ" просто з Сицилії (сміється). Якщо без жартів, хоча я дійсно перегнала машину при переїзді, весь той час, поки я жила на Сицилії, я не переставала стежити за проектами своїх колег в Україні. Програма "ДжеДАІ" не виключення, мені як автомобілісту вона була дуже симпатичною. А якраз коли я прийняла остаточне рішення про переїзд, дізналася про вакантне місце ведучої в оновленій програмі. Я вирішила, що це хороший знак – і для мене, і для програми це новий початок, перезавантаження", – розповідає Катерина Нестеренко.


Також Катерина зізналася: коли в 2000 році купляла свою першу машину – Peugeot вишневого кольору, на яку старанно відкладала кошти, ще не вміла водити, тому мистецтво управління автомобілем довелося опановувати дуже швидко.


"Найсмішніше те, що машину я купила, але водити не вміла, тому мій "пижик" перший час стояв на парковці офісу. Крім навчання в автошколі я додатково займалася з інструктором. Він мені допоміг подолати мій найбільший страх – перший раз виїхати в місто. Тоді мені здавалося, що всі машини хочуть підрізати мого гарного, майже новенького "пижика", але через пару уроків я звикла і навіть стала їздити швидше 30 км на годину", – із посмішкою згадує ведуча.


Окрім того, ведуча "ДжеДАІ" розповіла, що завжди возить із собою у машині.

"Крім аптечки, запаски і набору інструментів, у мене завжди c собою пара змінного взуття на низькій ході, оскільки кермувати на підборах дуже незручно. Ще в моїй машині завжди є зарядка для телефону – сучасні смартфони розряджаються швидко, тим паче, якщо користуватися GPS. Також нещодавно я придбала відеореєстратор: без нього на українські дороги краще не виїжджати, тому що в разі ДТП свою правоту складно довести. Це я знаю точно, бо регулярно розповідаю про такі випадки в програмі "ДжеДАІ", – ділиться порадами Катерина.

Найяскравіші події дня чекають на глядачів у програмі ДжеДАІ з понеділка по п'ятницю о 18:40 на телеканалі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше