Музика як зброя: радіостанція, яку створив боєць АТО власними руками

Дембель
Поделиться в социальных сетях:

Про генія-зв'язківця та радіоведучого, який щодня у ефірі піднімає бойовий дух та настрій бійців, розкаже Дембель на каналі 2+2.

З весни 2016 року киянин Олександр Безсонов ніс бойову службу солдатом-зв'язківцем у Мар'їнці, а паралельно з цим – створював власну радіостанцію для захисників на передовій, там, де бійцям були вкрай необхідні не тільки актуальні українські новини, а й українська музика.

"На той час у Мар'їнці було декілька радіостанцій – або сепаратистські, або російські. Наших радіостанцій не було, – розповідає про свою ідею Олександр. – Винаходом є формат моєї радіостанції – це такий гібрид форматів ретро та електронної танцювальної музики. Вже тоді я знав, що музика – це зброя, досить потужна зброя. Я вирішив, що така позитивна, весела електронна музика – це буде дуже добра протидія негативу".

"Потім ми дізнались, що у 14-ій бригаді служить радіо-геній Cаша Безсонов. Ми його викликали сюди, познайомились. Окрім того, що він може вести проект, бути ведучим, він дуже технічно грамотний", – пригадує Яна Холодна, начальник Центральної телерадіостудії Міноборони.

Саме це знайомство і стало початком роботи Олександра з проектом "Армія FM". Наразі він – ведучий двох авторських проектів. Крім того, знаходить й обробляє рідкісні та українські хіти, допомагає бійцям АТО, які пишуть пісні, із аранжуванням та створює треки, якими хоче подолати сумний настрій своїх слухачів.

Про найпозитивніше військове радіо, створене військовими для військових, розкаже програма Дембель на 2+2. Нові випуски щонеділі о 15:00.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Самая невероятная подводная находка: в Балтийском море обнаружили космический корабль
На телеканале 2+2 премьера документального спецпроекта «Спротив»
На телеканале 2+2 премьера документального спецпроекта «Спротив»

О людях, которые находятся в оккупации и сопротивляются…

На телеканале 2+2 трансляция матча «Днепр-1» – «Кривбасс»
Реслинг-шоу Backlash France покажут на Киевстар ТВ в свободном доступе: будут комментировать Белкин и Новак
«Затерянный мир»: впечатляющие рекорды украинцев во время войны
«Затерянный мир»: впечатляющие рекорды украинцев во время войны

О тех, кто своими достижениями и жаждой победы ежедневно повышают статус Украины…

Динозавры в Украине: историческая находка на Киевщине меняет представление о наших древних территориях
Узнать больше