Расова теорія Третього Рейху

Затерянный мир

Нащадки атлантів особливі та унікальні. Нацисти були переконані, що є люди, які мають володарювати, а є ті, хто має служити. Аби встановити своє панування нацисти не шкодували ні сил, ні ресурсів.

30 січня 1933 року – у Німеччині до влади приходить Адольф Гітлер. За декілька років цей чоловік здобуде славу найбільшого злочинця в історії. Але у 30-ті він – пророк своєї нації. Витягнувши Німеччину з економічної кризи, що поглинула країну після поразки у Першій Світовій, Гітлер узурпує владу в країні блискавичними темпами. Політична опозиція та просто не згідні із новим порядком громадяни опиняються у концтаборах.

 Допомагає Гітлеру його права рука – колишній агроном, відданий прихильник окультизму і расової теорії – рейхсфюрер Генріх Гімлер. Усю брудну роботу виконують елітні воєнізовані підрозділи СС. З новітнім озброєнням та вкладеною у голови думкою про свою унікальність.

Високі, світловолосі та з блакитними очима представники вищої раси. Є люди, які мають володарювати, а є ті, хто має служити. За расовою теорією, нація, яку Гітлер мав привести до світового панування, походила від древньої цивілізації Атлантів. Після глобальної катастрофи, яка відбулась тисячі років тому, частина з них вціліла і зберегла дані про Всесвіт і світобудову. Ті надлюди контактували із позаземними цивілізаціями, були напівбогами. Їхніми прямими нащадками назвали себе німці – арійцями.

Пропаганда Третього Рейху створила власну історію. Такий собі симбіоз містики, древніх вірувань та фактів. Саме завдяки цьому віддані Гітлеру німці крутили наймасштабнішого антилюдського механізму в історії людства. Аби встановити своє панування нацисти не шкодували ні сил, ні ресурсів.

Пантеон слави для еліти Вермахту під Житомиром

У 1935 році Генріх Гімлер створює окультну організацію Аненербе – спадок предків. 

Сама організація налічувала попервах 50 відділів. І у медичній сфері займалися, і у біологічній займалися. І вели велику кількість археологічних дослідів.

Андрій Швачко, дослідник історії

Аненербе цілеспрямовано працювало над втіленням у життя основної ідеї Фюрера – світового панування. Але для реалізації цього потрібні були нові методи і нова зброя. Нацисти вірили, секрет її створення лежав у забутих віруваннях і втрачених знаннях минулого. Зберігаються ці знання у древніх манускриптах, зашифровані у рунах. Ще до війни експедиції Аненербе були відправлені у країни Скандинавії для розкопок поховань вікінгів. Експедиції вирушали і у Тибет у пошуках містичної шамбали.

Найнявши на роботу визначних науковців того часу, розкопували не тільки з метою дослідження власної історії, а й для обґрунтування вторгнення на чужі землі. З собою у Тибет Аненербе привезла спеціальне обладнання: вимірювала зріст, розміри кінцівок і черепи тамтешніх мешканців, робили гіпсові знімки облич. Німці вірили і шукали докази того, що саме тут у Тибеті прадавні арії сховалися від глобальної катастрофи. Відтак у цих краях могли зберігатися і древні знання, що так потрібні були Третьому Рейху.

Більше цікавого дивіться у Загубленому Світі на 2+2. 

Новости

Все новости
Знания об этих методах могли быть известны намного раньше, чем мы думали…
Возможно, она скоро будет доступна для украинских защитников…
Это новые перспективы для людей, потерявших конечности или подвижность…
Смотреть больше