Марко Девич: Дав слово Суркісу, але того ж дня зателефонував Срна

Поширити в соціальних мережах:

Нападник "Вадуца" Марко Девич зізнався, чи сумує за українським футболом, а також пояснив, чому так і не опинився у складі київського "Динамо".

Неймовірно відверте інтерв’ю нападника "Вадуца" та екс-гравця збірної України Марко Девича у програмі Профутбол на 2+2. Футболіст пригадав свою кар’єру в Україні та поділився, чи планує повернутися у "Металіст".

"Ми розмовляли двічі з Ігорем Михайловичем. Першого разу, коли я продовжував контракт з "Металістом". Я погодився, сказав суму та термін контракту, я домовлявся сам, без агентів. Потім писали неправду, що я хотів забагато. Але у цей час прийшла інформація, що з "Металістом" щось не складається, потрібно зачекати півроку, а потім я зможу перейти до "Динамо". Ігор Михайлович запропонував мене почекати. Тоді я залишився у "Металісті", мене перевели у дубль, важкий період був, ─ розповів Марко Девич. ─ Другий раз був перед Чемпіонатом світу, перед зборами. Мені телефонує "Динамо", ми майже домовились. Але того ж дня, після розмови з президентом "Динамо", мені зателефонував Даріо Срна. Я спочатку не зрадів дзвінку, я знав, до чого це веде. Але й мені самому більше хотілось перейти до Шахтаря. Стиль гри мені підходив більше. І я знав, якщо щось буде у "Шахтарі", мене легко відпустить "Металіст", а потім я зможу повернутися. А у "Динамо" "Металіст" мене не відпустить".

Відверте інтерв’ю Олега Блохіна

З 2008 по 2014 рік Марко Девич виходив на поле за збірну України. Ці роки футболіст пригадує з теплотою та радістю. "Дуже радий, що грав за цю країну. Я не вважаю, що був чужим у збірній. Україна для мене – як другий дім, але я намагався про все говорити на полі, а не на камеру. Кожна гра була як остання. Для мене було честю грати за збірну України", ─ відверто зізнався спортсмен.

Скільки разів Марко Девич отримував пропозиції від Суркіса та на кого з тренерів національної збірної має образу, розкаже детальніше Профутбол на 2+2!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше