Гоффенгайм – Шахтар: чи є шанси в "гірників" на єврокубкову весну

Поширити в соціальних мережах:

Які слабкі місця у німецької команди та чи є шанси у "Шахтаря", розбирались футбольні експерти.

У разі поразки у матчі в Лізі чемпіонів від "Гоффенгайма", що відбудеться найближчого вівторка, "Шахтар" може розпрощатися з єврокубковою весною і втратити шанси навіть на Лігу Європи. 

У Бундеслізі "Гоффенгайм" не програє протягом останніх 5 турів. Які слабкі місця є в цієї команди та чи є шанси в "гірників", розбирався експерт Профутболу Вадим Скічко.


Чи заб’є "Шахтар" на виїзді? Скільки м'ячів проведе "Гоффенгайм"? Дивись прогноз ведучого програми Профутбол Ігоря Циганика для FootballHub на матч Ліги чемпіонів.

"Німецька команда в себе вдома завжди виглядає дуже переконливо. Тим більше, є шанси навіть пробитися до наступного раунду Ліги чемпіонів. І перемога над "Шахтарем" робить ці шанси достатньо непоганими. Думаю, німецька команда зробить все можливе, щоб перемогти. Для донеччан ця гра теж дуже важлива, тому що дає теоретичні шанси щоб пройти далі. Але у "гірників" дуже великі проблеми з атакою. Тому у мене не дуже оптимістичні для української команди прогнози, і вивезти очки з Гоффенгайма "гірникам" не вдасться. "Гоффенгайм" зможе перемогти у матчі та зможе забити більше одного м’яча".

Ризикований прогноз Боді-Антиексперта на матч "Гоффенгайм" – "Шахтар". І здається, це той випадок, коли ризик виправданий.

"Щодо німецької команди у мене питань немає, я підозрюю, як вони будуть грати, зважаючи на попередній матч із "Шахтарем". Ця команда ще на початку тайму намагається забити. На початку матчу дуже гостро грає і зберігає цю гостроту протягом усього матчу. А от до "Шахтаря" є питання, зважаючи, що Марлос не буде грати, і поки Фонсека не знайшов заміну Марлосу, як мінімум, я цього не бачу. "Шахтар" зараз непереконливо грає навіть у Чемпіонаті України. Велика ймовірність того, що у матчі буде пенальті. Тому що до захисту "Шахтаря" є величезні питання, а "Гоффенгайм" – дуже гостра команда".

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше