Допомоги потребує боєць Володимир Ткаченко

Допомога
Поширити в соціальних мережах:

Картка ПриватБанку: 4149 6054 6142 9177 Тетяна Ткаченко (дружина)

З початком війни Володимир Ткаченко з позивний "Юг" пішов добровольцем у військову розвідку. У складі Третього полку спецпризначення захищав Донецький аеропорт улітку та восени 2014-го рокує Був неодноразово контужений, але виходити з ДАПу відмовлявся. Після демобілізації головний біль, який рідні вважали наслідком контузії, лише посилювався. Під час обстеження з‘ясувалось: у мозку бійця росте пухлина.

"Його товариш повіз нас у Київ. Ми там прооперувалися 8 серпня в Інституті нейрохірургії і стан був нормальний, можна сказати, після такої складної операції. Зважаючи на те, що взагалі не хотіли братися, бо запущена була в нас історія", – розповідає Тетяна Ткаченко, дружина бійця.

Видалити пухлину повністю хірургам не вдалося, знадобилася ще одна операція, після якої медики з‘ясували, що новоутворення можна лікувати препаратом Темозоломід.

Держава забезпечує бійців АТО більшістю поширених ліків, але до цього переліку потрібний Володимиру препарат не входить. Рідні купують вартісні ліки самостійно. Наразі шанс на одужання для Володимира коштує сто тисяч гривень – саме стільки, за попередніми підрахунками, потрібно на повний курс лікування.

Ця сума родині, яка виховує двох дітей, не по кишені, тому вони звертаються до небайдужих українців і бойових побратимів "Юга" з проханням допомогти. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше