Допомога потрібна 7-річному Іллі Демешко!

Допомога
Допомога потрібна 7-річному Іллі Демешко!
Поширити в соціальних мережах:

Номер картки ПриватБанку 5168 7572 7606 8980 Демешко Євген Павлович

Раз на тиждень Ілля їздить до Сум на обстеження та переливання крові. Сумує, адже замість лікарні  мав би бути в школі .

"Я мав іти до школи восени, але не пішов, тому, що на мене напала ця хвороба. Раніше я катався на велосипеді з друзями, ходив у гості, а зараз я не можу собі це дозволити",-  розповідає хлопчик.

Попри недугу 7-річний Ілля  намагається постійно посміхатись. Хворобу видає хіба що бліде обличчя та синці на тілі, які з'являються самі по собі.

Перші симптоми хвороби з'явилися торік, наприкінці березня. Після комплексного обстеження  Іллю терміново госпіталізували .

"У нього не було в крові тромбоцитів, був дуже низький гемоглобін і не було лейкоцитів, - розказує завідувач відділенням гематології Сумської обласної дитячої клінічної лікарні Ліана Нікітенко.Звичайно, найголовніше - це постійна загроза інфекції на тлі знижених лейкоцитів і кровотеча, крововилив у життєвоважливі органи. Він більше 50 разів отримав переливання донорських тромбоцитів і майже 30 разів - еритроцитів. Єдиним методом лікування і шансом на порятунок дитини є трансплантація кісткового мозку".

Ілля пройшов повний і дороговартісний курс лікування, утім, хвороба не відступила. Нині його життя залежить від постійного переливання крові.

Пошук клініки яка б взялася прооперувати Іллю став черговим випробуванням для родини. З різних країн надходили  пропозиції із захмарними сумами за операцію.

"США надіслало нам рахунок на 1,5 мільйона доларів, потім прислала Німеччина рахунок в межах 250-500 тисяч, і нарешті нам відповіла Італія - 115 тисяч євро", - розповідає мама Наталя.

За два місяці у Вероні на Іллю чекають найкращі лікарі трансплантологи, дають гарні прогнози. Однак, зібрати  вказану суму родині не вдається. Мати - в декреті за другою дитиною, а підробітків батька водієм - ледве вистачає на  прожиття.

"Нам вдалося зібрати 9,5 тисяч євро, - каже Наталя. - Це навіть не 10-та частина необхідної суми, а в клініці нам потрібно бути якомога раніше. Щоб врятувати нашого сина. Тому що шанси при даному його стані дуже високі, практично 90 відсотків".

Тим часом Ілля вже починає вивчати італійську та підтримує батьків, бо вірить у те, що він - одужає.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше