Бійцю АТО Кирилу Золотарьову потрібна допомога!

Допомога
Бійцю АТО Кирилу Золотарьову потрібна допомога!
Поширити в соціальних мережах:

Номер картки ПриватБанку 5168 7420 2013 7596 Золотарьова Ганна Володимирівна (дружина)

Мужнього бійця Кирила Золотарьова перевели нарешті з реанімації до звичайної палати. Лікарі кажуть: хлопцю пощастило. Адже з поля бою він потрапив до дуже хороших хірургів у Маріупольській лікарні. А звідти Кирила перевезли вже до Дніпропетровська.

На Донбас хлопець поїхав добровольцем. Родині, щоби не хвилювалися, сказав, що збирається лагодити інтернет у вже звільнених містах Донеччини. Поранення зазнав, коли прикривав товаришів. Вони втрьох - усі розвідники – зупинили колону ворожої техніки.

"Бій ішов з двох сторін дороги і я був у тій посадці, в тому кюветі, де був противник. Тобто накривав їх вогнем з флангу. Коли все затихло, мабуть, я трошки рано вирішив, що можна перебігати до своїх, обдивився, схопився, затишшя, перебіг, але буквально в декількох метрах від мене був хлопець - противник і він зрізав мене чергою", - згадує Кирило.

Зараз у лікарні поруч із Кирилом – дружина Ганна. Маленького сина вона лишила з бабусею. Ганна розповідає, малюк уже знає, що батько – герой: "Так, сказали, що татко постраждав. Але ми так сказали, що він був трохи менше - ламав руку, поки мама з ним була, а зараз у тата з ніжкою проблеми, ми тут у лікарні - я з татом. Ну а однокласники йому сказали, що тато герой".

До поїздки в АТО, Кирило працював у харківській редакції новин. Колеги називають його Кіром. На дружньому шаржі – він серйозний, але журналісти розповідають – їхній сісадмін – дуже веселий. І згадують, коли в Харкові активізувалися сепаратисти, Кір виїжджав із ними на знімання як охоронець. 

Попереду в Кирила – тривале лікування. Медики кажуть – через численні переломи кісток таза та розрив сечового міхура – потрібно ще кілька операцій. Але в родини Кирила немає грошей на них. Тому допомогти просять небайдужих.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше