"Я ще та фантазерка!" – Стася Ровінська розповіла про зйомки у серіалі "Опер за викликом"

Опер за викликом
Поширити в соціальних мережах:

Виконавиця головної жіночої ролі нового сезону серіалу "Опер за викликом" Стася Ровінська розповіла виданню "Комсомольська правда в Україні" про те як її взяли на роль, характер героїні та любов.

Акторка не любить виставляти своє прізвище напоказ, хоча сім'я у неї і правда відома. 25-річна Стася – старша дочка актриси і телеведучої Сніжани Єгорової та режисера Семена Горова. Видання "Комсомольська правда в Україні" поспілкувалося зі Стасею та дізналися подробиці зйомок нового сезону серіалу "Опер за викликом" на 2+2.

– Стася, перший сезон серіалу пройшов з хорошими показниками, тому, напевно, і на пробах вже були більш прискіпливі. Як думаєте, чому вибрали саме вас?

– Я пробувалася ще на перший сезон "Опера за викликом", але не пройшла. Сказали, що я занадто м'яка. Тому, коли покликали зараз, дуже здивувалася. Причому подзвонили ввечері, а на проби потрібно було прийти вже наступного дня, вивчивши 7 аркушів тексту. До речі, за день до проб моя колега випадково познайомила мене ще й з головним героєм – Пашею Вишняковим. Я тоді вирішила: якщо доля, то все буде, і розслабилася. У підсумку мені подзвонили і сказали, що роль моя. Якщо чесно, думала виберуть іншу дівчину. Я так режисерові Тарасу Ткаченко і сказала: вона ідеально підходить! Тарас потім ще довго дивувався: мовляв, перший раз в житті бачу, щоб одна актриса говорила, що інша краще підходить на роль, ніж вона.

– Ви граєте шахрайку Софію. У житті ви ну зовсім не схожі на аферистку!

– Серіал знімають чотири режисери: Тарас Ткаченко, Заза Буадзе, Олександр Пархоменко та Денис Тарасов. Всі дуже класні, але і різні. У них різне бачення персонажа і самого серіалу.

Навіть у сценариста воно інше. На пробах мені говорили: "Грай пацанку, будь зухвалою, крутою!" Потім приходить сценарист і каже: "Дивилася твої проби, ти така зухвала, а Софі – вона жіночна, м'яка". Щоразу потрібно знайти компроміс, тому що один режисер бачить мене зухвалою пацанкою, інший – кокеткою. Мені взагалі здається, що кожен знімає своє кіно. Але мені дуже пощастило. Моя героїня постійно перевтілюється, у неї багато різних характерів. Тому є відчуття, що ти знімаєшся відразу в 5-6 різних проектах. Складно, але цікаво.

– А як вам вдається побороти свою природну м’якість?

– Так, є таке – в житті я скромна і сором'язлива. Буває, кажуть мені в компанії: "Ти ж актриса, заспівай, станцюй, розкажи анекдот, вірш". Це мене постійно сковує. Особливо прикро, коли ти щиро хочеш щось донести людині, а тобі кажуть: "Ну, ти ж актриса. Все зрозуміло". Це дуже ображає. А в кадрі або на сцені я про все забуваю і по-новому розкриваюсь.

– Ви у своєму житті зіштовхувалися з шахраями? Дурили вас коли-небудь?

– Ні, мене не дурили. Але я ще та фантазерка! Іноді в дитинстві могла прибрехати, поцупити гроші у батьків. Не те, щоб мені чогось не вистачало, просто заради інтересу. Я ж тоді не вважала, що брешу. Я просто фантазувала.

– Якщо пофантазувати ... В "Опері за викликом" у вас буде любов з головним героєм?

– Не знаю, чесно. Логічно, якщо якийсь зв'язок буде між головними персонажами. Але для нас це теж залишається інтригою, тому що сценарій пишеться в процесі.

Прем’єра нового сезону серіалу відбудеться у серпні 2018 року.

У головних ролях: Павло Вишняков, Стася Ровінська, Артем Мартинішин, Олександр Ігнатуша, Олександр Пожарський, Валентина Іщенко. 

Нагадаємо, «Опер за викликом» – це гостросюжетний серіал про харизматичного досвідченого капітана Артема Трофимова. Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень.

Більше інформації на офіційній сторінці серіалу.

Також серіал «Опер за викликом» можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше