В серіалі "Опер за викликом" головну жіночу роль виконає Стася Ровінська

Опер за викликом
В серіалі
Поширити в соціальних мережах:

У серпні цього року на каналі 2+2 прем’єра продовження гостросюжетного серіалу "Опер за викликом", в якому головну жіночу роль виконає відома телеведуча та акторка театру і кіно Стася Ровінська.

Героїня Стасі Ровінської – надзвичайно кмітлива і спритна шахрайка Софія, якій з легкістю вдається перегравати навіть досвідченого Артема Трофимова. Проте одна незначна помилка допомагає агентам Департаменту спіймати її та змусити співпрацювати. Артистизм чарівної крадійки, спритність та вміння знаходити неочікувані рішення в складних ситуаціях допоможуть агентам кримінальної розвідки у пошуках злочинців.

"Насправді роль у детективному серіалі – це мій перший досвід роботи у подібному жанрі. І я дуже вдячна всій знімальній групі, яка щодня допомагає мені справлятися з новими викликами на майданчику, – відмітила Стася Ровінська. – Мені комфортно працювати в парі з Пашею, у нас схоже почуття гумору і воно часто допомагає нам досягати компромісу під час зйомок. Сподіваюсь, що моя героїня не лише прикрасить серіал власною харизмою та непередбачуваністю, але й сподобається глядачеві".

Нагадаємо, прем’єра першої частини серіалу "Опера за викликом" відбулась 12 березня на каналі 2+2. Серіал здобув високу частку аудиторії, перевищивши на 40% середньодобові показники каналу за період показу.

Новий сезон "Опера за викликом" на замовлення телеканалу 2+2 знімає RunGo Studio. Продюсери: Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков.  Режисери стрічки: Тарас Ткаченко, Олександр Пархоменко, Денис Тарасов. Головний сценарист: Олександра Смілянська.

"Опер за викликом" – це гостросюжетний серіал про харизматичного досвідченого капітана Артема Трофимова. Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень.  

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше