Телеканал 2+2 знімає продовження серіалу "Опер за викликом"

Опер за викликом
Поширити в соціальних мережах:

Телеканал 2+2 розпочав зйомки продовження гостросюжетної стрічки в якій показано роботу Департаменту кримінальної розвідки. Прем’єра серіалу очікується у новому телевізійному сезоні.

Прем’єра 28-серійного серіалу "Опера за викликом" відбулась 12 березня на каналі 2+2. Серіал здобув високу частку телеперегляду, перевищивши на 40% середньодобові показники каналу за період показу. Так, середня частка "Опера за викликом" становила 7,9% за цільовою аудиторією Чоловіки 18-54 (Україна).

"В серіалі "Опер за викликом" вдало поєднано захоплюючий сценарій, плідну роботу продакшену, знімальної групи та акторський склад. Крім того, я вважаю, нам вдалось знайти "свого" героя та створити образ кмітливого та авантюрного Артема Трофимова, якого вдало зіграв Павло Вишняков. Він та інші герої стрічки сподобались нашому глядачеві. Завдяки цьому "Опер за викликом" став найуспішнішим серіалом з моменту релончу каналу, – поділився Максим Кривицький, генеральний продюсер 2+2. – Саме тому канал прийняв рішення знімати продовження "Опера" цією же командою. Наразі активно йде знімальний процес, а вже у серпні плануємо показ нових серій серіалу".

Новий сезон "Опера за викликом" на замовлення телеканалу 2+2 знімає "RunGo Studio". 

Продюсери: Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков. Режисери стрічки: Тарас Ткаченко, Олександр Пархоменко. Сценарій: Олександра Смілянська.


Нагадаємо, "Опер за викликом" – це гостросюжетний серіал про харизматичного досвідченого капітана Артема Трофимова. Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень.  

Також серіал "Опер за викликом" можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше