2+2 розпочав зйомки пригодницького детективу "Опер за викликом"

Опер за викликом
2+2 розпочав зйомки пригодницького детективу
Поширити в соціальних мережах:

26 вересня стартували зйомки детективного серіалу "Опер за викликом", що розкаже про роботу харизматичного агента Департаменту кримінальної розвідки.

"Опер за викликом" - це гостросюжетний поліцейський детектив, головний герой якого капітан Артем Трофимов розкриває нетипові злочини. Аби залишитись на службі після неприємного інциденту з авторитетом злочинного світу, Артема відправляють до Департаменту кримінальної розвідки, де він стає "опером-консультантом". Там йому доведеться проявити неабияку хитрість, винахідливість та оперативний хист, аби розслідувати найзаплутаніші справи.


Знімальна група серіалу


"Ми прагнули створити серіал з сильним харизматичним героєм, котрий потрапляє у найнеочікуваніші і найнебезпечніші ситуації, але з гідністю знаходить вихід. Дуже хочеться, щоб наш герой був схожий на таких метрів жанру, як Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварценеггер, тому що нам потрібні власні герої. Артем Трофимов – це такий собі "український Джеймс Бонд". Він – "агент під прикриттям", легкий, іронічний, але водночас смертельно небезпечний. Фанати "Бондіани" легко помітять цитати та відсилки до знаменитої кінофраншизи", - розповідає Андрій Бабик, головний сценарист стрічки "Опер за викликом".


Андрій Бабик, автор ідеї та головний сценарист серіалу про "українського Джеймса Бонда"



Режисер стрічки Тарас Ткаченко


Лікар, представник ООН, колишній ув’язнений та охоронець заводу – артистичний і привабливий опер Артем Трофимов постійно змінює "легенди", щоб виплутатись з найскладніших, часом абсурдних і веселих ситуацій. Разом з ним у команді працюють психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман та їх досвідчений, мудрий керівник з позивним "Дід".


Виконавець головної ролі Павло Вишняков


У головних ролях: Павло Вишняков, Слава Красовська, Олександр Ігнатуша, Артем Мартинишин, Олександр Пожарський, Валентина Іщенко.

Режисер: Тарас Ткаченко ("Гніздо горлиці", "Трагічне кохання до зрадливої Нуськи","Пересохла земля", "Право на Надію").

Автор ідеї: Андрій Бабик.

Серіал "Опер за викликом" на замовлення 2+2 знімає "RunGo Studio". Зйомки проходять у Києві. Прем’єра серіалу відбудеться у новому телевізійному сезоні. 

Ще більше культових серіалів й фільмів, сенсаційних відкриттів, захоплюючих проектів дивіться на оновленому каналі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше