Дивитися телевізор краще поруч з коханою, – Степан Казанін

Дивитися телевізор краще поруч з коханою, – Степан Казанін
Поширити в соціальних мережах:

Скетч-шоу «Він, вона і телевізор», прем'єра якого відбудеться 24 серпня на каналі 2+2, готує для телеглядачів великий сюрприз. В очікуванні прем'єри журналісти видання Телескоп запропонували Степану Казаніну згаяти час за грою в «або-або».

У третьому сезоні улюбленого народом скетчу битися за пульт телевізора будуть знамениті гумористи Ірина Сопонару і Степан Казанін. Характери героїв зміняться, але суть проекту залишиться колишньою: подружжя зі стажем з'ясовує, хто в домі найголовніший і найрозумніший за допомогою жартів і ... перемикання каналів телика.

Вона або телевізор?

Скоріше, те й інше. Вважаю, що дивитися телевізор краще поруч з коханою, влаштувавшись на дивані. По правді, нам рідко вдається провести тихий сімейний вечір перед телевізором. Найчастіше викачуємо з Інтернету гостросюжетні серіали і дивимося на пару.

Скетч або серіал?

В основному віддаю перевагу детективним серіалам. Люблю, коли сценаристи так закручують сюжет, що доводиться довго ламати голову над тим, хто ж вбивця: медсестра або швець? Такі історії тримають в тонусі. Але інколи хочеться порадувати себе легкими гумористичними скетчами. З останнього, що дійсно сподобалося, – «Американська сімейка». Це веселий серіал про три абсолютно різні сім'ї, які потрапляють в смішні життєві ситуації.

Гумор або драма?

Драми в нашому житті вистачає, тому вибираю гумор. Люблю цей жанр. Але мене не лякають зміни, не боюся нових викликів. Драматичні ролі або дуже дивні образи – візьмуся за все. Якщо родина накаже, знімуся і в Шекспірі.

Кнут або пряник?

Якщо ми говоримо про вічну війну за пульт, то я прихильник демократії. Але якщо це мильна опера, то все-таки буду наполягати на своєму. наприклад, на футболі. Але в іншому випадку сперечатися не стану, і скандалів у нас зазвичай ніхто не влаштовує. А у вихованні я, до речі, користуюся теж тільки пряниками. Тому що в моєму дитинстві батога завжди вистачало. Я був страшенно неслухняною дитиною і постійно за це отримував. Усе дитинство проходило на вулиці. А на вулиці, як всі знають, нічого хорошого: багаття, барикади, якісь бомбочки. Природно, батьки були незадоволені. А найдієвіший спосіб покарання – солдатський шкіряний ремінь.

Сергій або Степан?

Степан, хоча за паспортом я Сергій. Справа в тому, що на першому курсі в інституті ніхто не міг запам'ятати моє ім'я. Я мільйон разів представлявся, але все даремно. І одного разу бовкнув, що мене звуть Степан. Так і повелося, а потім КВН, «95-й квартал»... Я вже не став нікого переконувати. Але батьки і рідні називають мене по-старому Сергієм.

Актор або економіст?

Економіка від мене далека, як і я від неї. На відповідному дипломі наполягли батьки, а я не сперечався. Але в інституті, крім навчання, існував і КВН. Вони про це не знали, а я був в курсі. Тому зробив так, як хотіли мама з татом, однак займався зовсім іншим. Упевнений, що, якби не акторство, пішов би в громадські діячі. Не сцена, так трибуна.

Ситий або голодний?

Я люблю смачно поїсти, але ось під час концертів ніколи думати про їжу. Професія у нас така: поки всі бенкетують, ми працюємо. Як співається у пісні, в першу чергу «сміх і радість ми приносимо людям.

Зима або літо?

Думаю, зима. Я родом з Тамбова, все дитинство провів за полярним колом. Та й народився я взимку, в грудні. Так що в цю пору відчуваю себе комфортніше.

Жінка або чоловік?

За своє нетривале артистичне час відіграв досить багато і тих, і інших ролей. Були відомі жінки, такі як Ірина Білик, Алла Пугачова. Були й просто дівчата, бабусі, тещі. Граючи дівчину, доводитися ходити на каблуках, фарбувати очі і губи. Скажу чесно, це нелегко. Але в чоловічих образах теж свої нюанси, особливо у бородатих примірників. Каблуки на час можна зняти, а ось з бородою доводиться ходити цілий день. А вона нереально свербить.

Автограф або Селфі з шанувальниками?

Автограф у мене невигадливий, і розписатися швидше. Але я спокійно можу зробити і те й інше. Що дійсно засмучує, коли пропонують спочатку Селфі, а потім питають: «А ручки випадково немає?» Хоча буває і гірше. Одного разу попросили сфотографуватися на мій телефон і переслати їм знімки.

Повідомлення або дзвінок?

Мені простіше вирішити будь-яке питання дзвінком. Зараз нескладно писати СМС, але мені подобається живе спілкування. Та й взагалі, я не запеклий користувач соціальних мереж. Заходжу на сторінку, щоб привітати знайомих, побіжно переглянути стрічку, щось відписати. Сильно не проявляю активність.

Прогулянка або диван?

По-різному трапляється. Якщо повернувся з туру або зйомок, то диван. Після роботи часто хочеться побути в тиші. А найкраще виїхати на природу, куди-небудь подалі від усіх. Вудка, човник – краса!

Кубики або складки?

Всі ми намагаємося вести здоровий спосіб життя. Але я поки до нього не дійшов. Це як віра: не працює, поки не прийшов до Бога. Ось така ж ситуація з моїми кубиками. В районі преса у мене зараз один великий кубик. Але два рази на тиждень я відвідую зал, займаюся разом з тренером. Зараз ще і дружина присадила на дієту. Вона консультується з дієтологом і навіть розписала мені раціон. Два огірка, кунжутне насіння – подивимося, як воно буде. Краще сісти на дієту, ніж кожен день вислуховувати про необхідність цієї дієти.

Друг або муза?

По-моєму, ці поняття вже давно сплелися. Особисто у нас – точно. Ми недавно відзначили 25 років спільного життя. Звучить це набагато страшніше, ніж виглядає. Так що у нас межі стерлися. Дружина мене і надихає, і підштовхує, місцями навіть насідає.

Дивіться прем'єру 24 серпня, о 10:55 на 2+2!

Третій сезон скетч-шоу «Він, вона і телевізор» на замовлення телеканалу 2+2 знімала студія «Квартал 95». Кількість випусків: 32.

Фото: Олександр Вансович.

Спілкувалася зі Степаном: Віра Литвинова.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше